2011. március 10., csütörtök

H&M tavaszi körmök

Múlt héten figyeltem fel erre a kis szettre a H&M-ben. Kétféle összeállítás volt, nekem ennek a színei tetszettek meg nagyon. A két lila teljesen csillámmentes, a korallnak nagyon szép arany fénye van, a szürkésnek pedig nagyon enyhe ezüstös. A színek nevei: Grey, Light Purple, Dark Purple, Coral.
A kiszerelésük elég kicsi, 3,2 ml.


Először a light purple árnyalatot próbáltam ki ( sajnos arról kép nem készült ). Két rétegben vittem fel, nagyon szép színe lett, elég gyorsan száradt, viszont nem mondanám tartósnak. Péntek este festettem ki vele a körmeimet és vasárnap már volt pár helyen csúnya kopás. ( úgy, hogy kb semmi házimunkát nem végeztem, tanfolyamon voltam szombat-vasárnap )
Tegnap a coral árnyalattal festettem ki a körmeimet. Nehezebb a felvitele, mint a mattnak. Van ahol nem is sikerült szépen és kicsit csíkos maradt. A színe viszont gyönyörű!
Nem bántam meg, hogy megvettem ezt a szettet ( ára 990 Ft ), de azt sajnálom, hogy nem tartósabbak.
Dorkánál megnézhettek egy minivideót is a szettről.


Ui: Kiraktam jobb oldalra a formspringemet, kérdezhettek bármivel kapcsolatban:)

6 megjegyzés:

  1. Amugy nalad mi a "nem tartos"? Hany napig birjak? A szurkere meg kivancsi lennek milyen kormon:)

    VálaszTörlés
  2. Írtam, hogy péntek este festettem ki és vasárnap délelőtt már voltak csúnya kopások. Úgy, hogy még házimunkát sem végeztem, tanfolyamon ültem.

    A szürke lesz a következő:)

    VálaszTörlés
  3. Egyesével is lehet kapni ilyeneket, én 390.- ért vettem egy csibesárgát. :)

    VálaszTörlés
  4. uhh, én pont a másik szettet vettem meg, és múltkor kipróbáltam a bézs színűt. egy rétegben, fedőlakk nélkül bírta öt napig, akkor is csak azért szedtem le mert meguntam. teljesen rendes életet éltem, mármint mosogattam meg minden :D

    VálaszTörlés
  5. jéé de fura, nekem ezek életem elsö olyan körömlakkjai amik bazi sokáig birják, multkor 8 napig volt fenn, alig kopott, de nagyon meguntam. pedig főztem, mosogattam, kertben is dolgoztam vele:)

    VálaszTörlés