2011. március 22., kedd

H&M Pink Me Later szájfény

Nem  vagyok teljesen kibékülve a H&M szájfényekkel. Rendelkezek párral, van olyan amit kifejezetten szeretek, de van amelyik nem vált be kategória.
Ennek a színe nagyon megtetszett, gondoltam beruházok egyre. ( 990 Ft volt )



Az illata enyhe, kicsit vaníliás. Az állaga kissé fura, nyúlik kicsit, de felvitelnél nincs gond vele. A színe szerintem nagyon szép, jó a fedése és szájfényhez képest eléggé tartós. Szóval én meg vagyok elégedve vele:)



Nektek mik a tapasztalataitok a H&M szájfényekkel?

7 megjegyzés:

  1. Nekem két H&M szájfényem van, Passion Pink és Vibrant Pink. Bécsben vettem őket, 1-et fizet 2-t kap szájfény akció volt, így gondoltam, 1 euróért 2 szájfény bőven megéri, tehát megvettem őket. Beváltak, nagyon szeretem őket, és az illatuk is fincsi!=)

    VálaszTörlés
  2. A Passion Pink nekem is megvan, az a másik H&M szájfény amit nagyon szeretek:)

    VálaszTörlés
  3. Jujj, jó színe van nagyon! :-) Irány a H&M :-)

    VálaszTörlés
  4. Nekem ilyen kétvégű Queen of Peach van, az elmegy... a szaga elég émelyítő (bár aki szereti a nagyon édeset, az sztem imádni fogja :D), az egyik árnyalat (egy krémes világos barack) elég darabos... a másik (egy narancsosabb) elég áttetsző, de nekem pont így tetszik :D.

    VálaszTörlés
  5. nekem is Passion Pink-em van és idáig a kedvencem:), de ez is olyan jól néz ki, kár, hogy még nem láttam a szegedi h&m-ben.

    VálaszTörlés
  6. Most pont kéznél van ezért megnéztem én a sweet love of mine-ból vettem kettőt, mert nagyon szép világos rózsaszín, de ma folyt ki a táskámban az egyik, ezért nem nagyon viszem magammal ezentúl:@

    VálaszTörlés