2011. március 31., csütörtök

Essence zselés tus + ecset

Nagyon szeretem a zselés tusokat, kiváncsi voltam az Essence új termékére.

Amit írnak róla:
" Különleges alkalmakra, különleges sminkre van szükséged: az essence új zselés szemhéjtus most ezt kínálja neked! ultra gyengéd zselés formulája ugyanolyan pontos felvitelt kínál, mint a szemhéjtusok. válogathatsz matt és csillogó végeredményt kínáló árnyalatok közül. egyszerűen csak mártsd bele az essence speciális ecsetét és gyengéden rajzold meg a kívánt kontúrt. gyorsan megszárad, hosszan tart és vízálló. négy színben kapható." ( Forrás: essence.eu )

A feketét nem néztem, mert abból van még a Coastal Scents-ből bőven, de a többi csillogó árnyalat volt, ami miatt eléggé csalódott voltam. De barnát szerettem volna mindenképp, ezért az hazajött velem. ( 02-es london baby a szín neve )



Csomagolása hasonló, mint a Coastal Scents-től rendelt zselés tusoké, csak az Essence nagyobb.
Az állagán viszont eléggé meglepődtem. Nagyon lágy, krémes állagú. Előszörre sikerült is nagyon belemártanom az ecsetet, mert a Coastal Scents alapján nem ilyenre számítottam.
A felvitele könnyű, nem kell többször átmenni rajta, hogy normális színe legyen.
Nem kifejezetten csillámos, inkább metál fénye van. Viszont fura, mert a szememen inkább szürkés fekete, mint barna:( Ez vele az egyetlen ( de sajnos elég nagy ) bajom.



Az ecsetre is nagyon kiváncsi voltam. Az Essence pirosító ecsete nagy kedvencem. Azt kell, hogy mondjam ez az ecset is nagyon jó! Csak kifejezetten vékony vonalat nem sikerült még húznom vele.
Az ecset mindössze 500 Ft-ba került, a zselés tus pedig 900 Ft volt.

Próbáltátok már az Essence zselés tusokat? Vagy tervezitek?:)

16 megjegyzés:

  1. Uuu nagyon jo!en is kineztem mar a honlapon.te melyik rossmannban vetted?tegnap 2ben is voltam de meg nem voltak az uj dolgok:(

    VálaszTörlés
  2. én a feketét vettem meg, hajnali fél hatkor kentem fel és este nyolckor ugyanolyan volt. olcsó, tartós, jó, eddig nem csalódtam Essence tusban.=)

    VálaszTörlés
  3. ggirl: Én is több Rossmannban voltam és volt ahol nem voltak még kirakva az új dolgok. Budapesten a Blahától nem messze ( Rákóczi út 57 ) vettem ezt a tust.
    A Blossom kollekció pedig a Móriczon lévőben van már kirakva.

    apolka :) A fekete is csillámos?

    VálaszTörlés
  4. én már rájöttem, ha épp csak az ecset végét érintem a tushoz, sznte alig, akkor utána szép vékony vonalat tudok húzni vele, mivel nem csucsog a festékben :P
    nekem 3 szín van meg (a zöld kivételével),de ha vonalat húzok, alig lehet eldönteni, hogy fekete vagy épp más szín van-e a szememen.

    VálaszTörlés
  5. énis feketét vettem meg, és az nem csillámos. Viszont rajtam még soha semmilyen smink nem volt ilyen tartós mint ez:D teljesen odavagyok érte!

    VálaszTörlés
  6. nem, nem csillámos szerencsére, szerintem direkt azért, mert a legtöbben hétköznapra használják a fekete tust.

    VálaszTörlés
  7. Én pont nem azok közé tartozom:) Hétköznapokon nem nagyon szoktam fekete tust használni, inkább az esti sminkekhez.

    VálaszTörlés
  8. én is megvettem tegnapelőtt a feketét,meg az ecsetet is,és tényleg jó:D annyira,hogy alig birtam leszedni,de fogom használni,meg gyakorolgatni,mert sosem sikerül normálisan a tusvonal

    VálaszTörlés
  9. teljesen rá vagyok izgulva a zselés tusokra, de mivel még sosem használtam, nem szeretnék elsőre túl drága terméket választani. sztem ez ideális lesz elsőre, örülök, hogy ennyi pozitív vélemény érkezett, így ki merem próbálni én is! köszi!

    VálaszTörlés
  10. Én is szeretnék egy ilyet! Nézegettem is csak nem volt ecset hozzá, totál ki volt fosztva. Majd egyszerre megveszem a kettőt. Viszont a másik ecsetet, amit most hoztak ki,a satírozósat, azt megvettem és szupi!

    VálaszTörlés
  11. Még én sem láttam kitéve ott, ahol voltam. Kíváncsi vagyok az állagára, remélem nem zavaróan lágy és akkor még jó is lehet, hogy ilyen, hátha nem szárad be olyan hamar, mint a Denim Wanted-féle.

    VálaszTörlés
  12. nekem lila van, írok is ma róla majd, és én is azt tapasztaltam, hogy nincs szép színe :/ barna, szürke, és kicsit lila csak :(

    VálaszTörlés
  13. Nekem is lila van, és osztom Kriszti véleményét.
    Barna-szürke inkább, mint lila. Kár, mert maga a tus szépen húzható, és tartós.

    VálaszTörlés
  14. Helló! Beszereztem a feketét, ecsettel. Nekem sikerült vékony vonalat húzni vele, annál nehezebb volt viszont elérni, hogy egyforma legyen a két szemem! :) Látszik a gyakorlatlanságom... :)
    De a tus nagyon tetszik, könnyen kezelhető, tök szépen fed és gyakorlatilag eltávolíthatatlan. Hajnali 4-kor buli után is csak kétfázisos lemosóval jött le! :)

    VálaszTörlés
  15. Meggyőztetek. Meló után megyek megvenni! :)

    VálaszTörlés