2010. december 18., szombat

Avon "macskaszem" szett

Őszintén szólva régen voltak kifejezetten rossz tapasztalataim az Avon sminktermékeivel, ezért egy ideig hanyagoltam is őket. Viszont Magdi blogjában sok Avonos teszt található és vannak termékek amik nagyon megtetszettek, ezért újra rendelésre adtam a fejemet.
Először két négyes palettát ( Mocha Latte és Pink Sands ) és egy Glimmerstick szemceruzát rendeltem. Azonban most nem ezekről fogok írni. Hanem a karácsonyi rendelésemről, amiből most a macskaszem szettet fogom bemutatni.

Ami található benne:
Szemkontúrceruza tigrismintás csomagolásban-Black Stripe
SuperShock szempillaspirál tigrismintás csomagolásban-Black
Négyes szemhéjpúder tigrismintás csomagolásban- ebből a Tigers Eye vagy a Striped Camouflage árnyalatot lehetett választani
Ajándékdoboz

A szett ára 2599 Ft volt.




Nagyon örültem ennek a szettnek, mert a SuperShock szempillaspirálról annyi jót hallottam, hogy mindenképp meg akartam venni, a fekete szemceruzát is és a négyes szemhéjpúderek közül a Tigers Eye-t is terveztem, hogy beszerzem.
Lehet felmerül valakiben a kérdés, hogy a múltkori Mocha Latte véleményem után miért akarok még ilyen terméket. A Pink Sands-el nincsen semmi bajom, nagyon szép sminkeket lehet csinálni vele, ezért bíztam benne, hogy a Tigers Eye is jó lesz.

A négyes palettában két csillogós és két matt szín található.


Láthatjátok alap nélkül és alappal ( Nyx Eyeshadow base ).
Alap nélkül elég haloványak a színek, viszont alappal nagyon szépek. Rájöttem egyébként, hogy a matt színekkel van gondom ezekben a palettákban, lehet tényleg az én ecsetem nem jó azokhoz?! Kipróbálom majd másik ecsettel. ( ugyanez a teszt Magdinál )


A második képen ott van a fekete szemceruza is, ami szerintem nagy kedvencem lesz!

És akkor jöjjön a szempillaspirál.


 Előtte:

Utána:

Számomra sokkal nehezebb ezzel a spirállal szép szempillákat csinálni ( de az a béna szempilláimnak is lehet köszönhető:D), mint pl. a Rimmel Sexy Curves-el. Ettől függetlenül tényleg nem rossz, ár-érték arányban pedig mindenképpen megéri.

Összességében örülök, hogy megrendeltem ezt a szettet.

Ti rendeltetek mostanában Avontól vagy tervezitek?

7 megjegyzés:

  1. nem kell más ecset matt és selyemfényű szemhéjpúderekhez.

    én nem szívesen rendelek az avontól, zsákbamacska, sokszor csalódtam már termékekben különböző okok miatt

    VálaszTörlés
  2. Gondoltam, hogy nem kell, de valamiért ezzel az ecsettel nem mennek ezek a matt színek ( írtam múltkor, hogy nehézkes volt a felvitel meg potyogtak nagyon ), Magdi meg azt írta, hogy neki teljesen jó. Ezért gondoltam, hogy hátha másik ecsettel jobb.

    VálaszTörlés
  3. szerintem a mattokat próbáld ki az applikátorral:)nekem volt már olyan hogy vmiért azzal sokkal jobban sikerült felvenni színeket , mint ecsettel(nem csak avonos palettákkal történt ez meg)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez a spiral szebb pillakat csinal mint a rimmel! ;)

    VálaszTörlés
  5. Az Avontól a legjobbak szerintem a szemceruzák, főleg a tekerősek és az egyik kedvenc parfümöm is Avonos. De 1-2 szemfestékkel már megjártam régen.

    VálaszTörlés
  6. Én is Maggie hatására rendeltem meg a Pink Sandset és nagyon szeretem. Annyira tetszett hogy 1 napig csak nézegettem, nem akartam belenyúlni, azóta azt használom leggyakrabban!
    Ami még nagyon jó az az új alapozójuk (szintén MAggie tesztje alapján rendeltem) ANNYIRA JÓ!!!
    Nem az a maszkszerű, nem fed teljesen, de nekem pont ez kell, hogy ne tömítse el a pórusokat és ne legyen rajtam túl sok festék. Tényleg nagyon jól hidratál és könnyű vele dolgozni!

    VálaszTörlés
  7. Én hébe-hóba rendelek az Avontól, inkább Oriflame, főleg, mert nekem még olcsóbbak a termékeik. Mondjuk inkább a DM-ben vásárolok.

    VálaszTörlés