2014. március 14., péntek

Moyra Gel Look No. 920

Sokszor szemeztem már Moyra lakkokkal, de végül csak pár darabot vásároltam meg eddig (talán a bőség zavara miatt?!, de a holo lakkokat tervezem mindenképp, csak még nem jutottam el odáig). 

Nagyon örültem, amikor nemrég kaptam jó párat tesztelésre, ráadásul nagyon eltalálták (számomra) a színeket. Elsőre ennek estem neki.Azt azért el kell mondanom, hogy mostanában nem a legszebbek a körmeim, törnek, kicsik stb. Alapból is féltem kissé, hogy milyen lesz ennek a lakknak a felvitele, de azt kell hogy mondjam pozitívan csalódtam. Könnyű felkenni, nem csíkozódik, szépen terül, nagyon jó a fedése, egy rétegben is gyönyörű a színe (képeken is úgy látjátok). Száradása sem vészes szerintem, hosszabb időre számítottam. A finise nagyon szép, fényes, imádom. 
Az egyetlen dolog, ami annyira nem pozitív számomra, az a tartóssága. Persze az is lehet, hogy ez megint csak nálam problémás(abb), meg hát kíváncsi leszek a többi árnyalatra, hátha van különbség. Alap és fedőlakkal két nap elteltével voltak már kopások rendesen.
Összességében én azt mondom, hogy mindenképp megérnek egy próbát ezek a gel look lakkok, arról nem beszélve, hogy 350 Ft körül van az áruk.

A masni egyébként egy Born Pretty Store-os rendelésemből való, de sajnos már pár óra múlva lejött az egyik része (fedőlakk ide vagy oda), de erről majd bővebben egy másik bejegyzésben.

Szeretitek a Moyra lakkokat? Ezt a fajtát próbáltátok már? :)

1 megjegyzés: