2013. június 24., hétfő

Szépségboxom 2013 Május

Múlt héten érkezett hozzám egy meglepi a Szépségbolttól, ugyanis ők is elindították a beauty box szolgáltatásukat, és a májusiból kaptam egy példányt. Bevallom régebben sokszor irigykedtem a külföldi blogokon ezekre a cukiságokra, aztán az itthoniak közül egy Douglas dobozra csaptam le először, amit imádtam. Azóta még berendeltem az áprilisi Pixibox-ot, de sajnos nekem az kissé csalódás volt. Izgatottan nyitottam ki ezt a szépséget, és nagyon örültem, hogy olyan márkát is találtam benne, amit még sosem próbáltam.


Három teljes méretű terméket, egy kis termékduót, és mintákat rejt a dobozka.


Ahava Mineral Botanic krémtusfürdő hibiszkusz - füge 500 ml

"Krémtusfürdő hibiszkusz – füge. Bársonyos textúrájú bőrbarát krémtusfürdő jótékony Holt-tengeri ásványokkal, makadámiaolajjal és organikus növényi kivonatokkal. A hibiszkusz és a füge különleges keveréke antibakteriális, tápláló és bőrpuhító hatású. Parabénmentes. SLS/SLES mentes. Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt."


Eredeti ára: 5770 Ft

Az Ahava-tól nem próbáltam még semmit, viszont izgatta a fantáziámat már egy ideje. Most kapásból háromfélét is letesztelhetek. Ennek a tusfürdőnek nagyon finom illata van, krémes, és persze az sem utolsó, hogy miktől mentes :D

Ahava duo face gift

Ez a kis gift két Time To Hydrate terméket tartalmaz, az egyik egy hidratáló maszk (20ml), a másik pedig egy hidratáló bőrszépítő arckrém normál és száraz bőrre (15 ml).


Hosszabb távú hatásukról majd később, de azért egyszer kipróbáltam már mindkettőt, és azt elmondhatom, hogy jól esnek a bőrömnek, felfrissítenek, és puha lesz az arcocskám utánuk.

Olay Total Effects 7in1 éjszakai feszesítő arcápoló 50 ml

"Az OLAY Total Effects 7in1 öregedésgátló (anti-ageing ) termékcsalád minden tagja nagyszerű megoldást kínál az arcbőr öregedésének 7 jele ellen. A termékek célcsoportja azok a 30 feletti aktív életet élő hölgyek, akik egy termékben komplett megoldást keresnek szépségük megőrzéséhez, fokozásához."


Eredeti ára: 4799 Ft

Ugyan nem vagyok még 30 felett, de mostanában egyre jobban izgatnak az olyan krémek, amiknek ránctalanító, öregedésgátló hatásuk is van. Ezt a terméket még nem próbáltam ki, mert a mostani éjszakai krémemet imádom, és megszoktam, hogy felé nyúlok, de mindenképp sor fog kerülni az Olay-re is hamarosan.

Astor Big&Beautiful BOOM! Curved szempillaspirál

"Exkluzív kefe: óriási és ívelt, egy mozdulattal fed. Azonnali dúsítás és göndörítés csomósodás nélkül. Egyedülálló, krémes formula dúsító kollagénnel és növényi viasszal."


Eredeti ára: 2056 Ft

A végeredmény tetszik, viszont nekem nagyon bumszli a keféje a kis szemeimhez, alig férek hozzá vele rendesen a pilláimhoz, és ebből adódóan mindig összekenődik a szemhéjam teteje. Ettől függetlenül el fogom használni, csak nem a legegyszerűbb spirálom :D

AA Prestige termékminták



Különböző krém és szérum minták lapultak még a dobozban, amik eléggé hívogatóak, viszont a csomagolás szerint majdnem mind 40-50 év fölöttieknek való. Ez lehetne vegyesebb, de hát legalább Anyukám is kap valamit :)

Összességében egy jó kis beauty box ez szerintem, igényes, érdekes termékekkel. 5 ezer Ft-ért lehet hozzájutni, amiért egyébként most több, mint 12 ezer Ft értékben kaptunk termékeket. Kíváncsi vagyok a következő mit fog rejteni!

Ha felkeltette az érdeklődéseteket ITT olvashattok róla további infókat, és rendelhetitek meg a következő boxot!

Hogy tetszik? Szeretitek az ilyen meglepetés dobozokat? :)

8 megjegyzés:

  1. Az Olay krémre és a spirálra nagyon kíváncsi vagyok :) Szeretem a meglepiket, bár inkább személyre szabottan, ezért is lenne jó egy beauty swap mozgalmat indítani a hazai bloggerek között :) Bár nincs kizárva, hogy egyszer benevezek egy ilyenre, a hazai szépségdobozok közül ez fogott meg leginkább.

    VálaszTörlés
  2. Én is inkább a Beauty Swap dologba lennék benne :)

    VálaszTörlés
  3. Jaaj igen, az is nagyon jó lenne:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Babus, én vállalok egy swap-et Veled, ha gondolod :)

      Törlés
    2. Benne vagyok:) Holnap elutazom vasárnapig, de ha visszajöttem beszéljük meg e-mailben:)

      Törlés
    3. Okés, összeszedem a gondolataim, és írok a hétvégén :)

      Törlés
  4. Díjat kaptál Tőlem, nézz be Hozzám :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés