2013. április 27., szombat

S-he tavaszi kollekció Cherry Blossom négyes szemhéjpúder és szájfény

Nemrég a DM jóvoltából lehetőségem volt tesztelni pár terméket a S-he tavaszi újdonságai közül, innen is köszönöm a lehetőséget. A legszínesebb kollekcióból kaptam egy négyes szemhéjpúdert, egy szájfényt, és egy körömlakkot, amit már ITT megmutattam.


A S-he termékei közül régebben nagy kedvencem volt a fekete tus, valamint mostanában sokat használtam a szemöldökceruzájukat. Körömlakkokra és pár rúzsra ruháztam még be korábban, a többiekkel csak szemeztem jó párszor. Örömömre szolgált, hogy két olyan termék is a kezembe került, amit még nem próbáltam, kíváncsian vártam mit tudnak.

A szájfényből egy gyönyörű pink színt kaptam, ha úgy esik felfedezhető egy enyhe lilás fény, telitalálat. Az applikátora szerintem pont jó, felvesz eleget, könnyű vele a felvitel. Állagát tekintve krémes, nem ragad, nem mászik el. Ami még nagyon tetszik, hogy van szerintem hidratáló hatása is, valamint szájfényhez képest tartósságra nálam nagyon jól teljesít, és szuper pigmentált.



A szemhéjpúder quattro izgatta legjobban a fantáziámat, szépséges tavaszi/nyári színek találhatóak benne, valamint még mindig keresem a tökéletes sötétkéket...
A csomagolásról annyit, hogy nagyobbra számítottam, de nem, egy kicsike palettáról van szó. Ettől eltekintve, az első problem vele az, hogy nincsenek rendesen elválasztva a színek, amire rátesz még az is, hogy eléggé porolnak, így akármennyire is odafigyelek, átvándorolnak használat közben.
A négy szín közül a sötétkék, türkiz és lila apró csillámos, a sárga pedig teljesen matt. Egy szép szombat délelőtt nagy reményekkel el akartam készíteni velük egy vidám sminket, de ez a story sajnos nem végződött túl jól. A szemfestékek elég selymesnek és pigmentáltnak tűntek elsőre, a karomon szemhéjalapozó fölé készült képeken is, azonban felvitelnél ez közel sem így történt. Rendesen építgetni kell ahhoz, hogy elő tudjunk csalogatni normál színt (egyébként Too Faced szemhéjalapozó fölé szenvedtem), de ami ennél lehangolóbb, hogy nagyon hamar megkopnak. Egyszerűen míg az egyik szemhéjammal próbálkoztam, azalatt a másikra addig felvitt színekből már alig látszott valami. Ezen kívül a satírozás sem igazán valósítható meg velük, közben viszont már az arcom egy része csillámos, színes lett. Sajnos így elegem is lett, és lemostam az egészet, ezért nem láthattátok a blogon (se).



Összességében a szájfény nálam nagyon betalált, a szemhéjpúder paletta viszont sajna csalódás, pedig azok a színek... :( Egyébként Niki a másik palettát tesztelte a kollekcióból, az valamivel jobban szuperált.

(További tesztek: The PinkCandyPop, Girl's Corner)

Milyen S-he termékeket próbáltatok már? Mik a tapasztalataitok? :)

4 megjegyzés:

  1. Én a régebbi szortimentből próbáltam sok rúzst, az újból egyet, azokkal meg voltam elégedve; körömnlakkot eddig csak a régebbiből vettem, azok elmennek. Pirosítót is vettem az újból, az is jó volt. Viszont nemrég vettem egy jumbo szemceruzát tőlük, és ha amikor egy icipicit erősebben próbáltam felvinni, konkrétan eltört :S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó kár, pedig a jumbokkal is szemeztem már.

      Törlés
  2. A paletta színei nagyon jók lennének, d emár több helyen is hasonló véleményt olvastam róla, így biztos, hogy nem fogom megvenni.
    " körömlakkot viszont beszereztem, amiket nagyon szeretek, egyedül az ecsetükkel van problémám, hosszú, vékony, én jobban szeretem a nagyobb lapos ecseteket, azokkal könnyebb dolgozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, múltkor írtam, hogy nekem is túl hosszú és vékony a körömlakkok ecsete:)

      Törlés