2013. április 4., csütörtök

Márciusi kedvencek

Nem éppen olyan volt ez a március, amilyenre vágytam. Hát mi ez az időjárás, kérem szépen?! Szülinapomkor, március közepén, azon kellett izgulnom, hogy a hó miatt eljutnak e az emberkék a bulimra... kérem a bőrkabis, tornacipős/balerinás, napsütéses időt!

Kedvencek persze mindig vannak, szóval a kis panaszkodásom után most nézzük őket.


MAC paletta- Angel Flame: Ezt a palettát egy blog sale alkalmával szereztem be és nagyon örülök neki, mert a színei -kivéve a rózsaszínt- igazán nekem valóak. A másik három színnel szoktam mostanában a gyors sminkemet is összedobni, bulisat is ki lehet hozni belőlük, love. Pigmentáltság tekintetében egyébként a legvilágosabb a gyengébb láncszem, de "megküzdök" vele.

Rimmel Sexy Curves szempillaspirál: Ezt a spirált régebben is kedveltem, született bejegyzés is róla az ősidőkben. Aztán most egy karácsonyi szettben volt a Playboy parfümmel, így került hozzám, és azóta megint nagy barátságban vagyunk.

Artdeco szénfekete szemceruza: Tényleg igazi, erőteljes fekete színe van, mindenhova fog nagyon szépen, és tartós is rajtam.

Artdeco Dita Von Teese rúzs - 645 árnyalat: Az erőteljes színe miatt féltem kicsit, de nagyon megszerettem. Gyönyörű a színe, krémes, nem szárít különösebben, tartós és egyenletesen kopik.

Artdeco pirosító 20: Elnézést a nagy Artdeco kirohanásért, de nincs mit tenni. Kicsit porol a pirosító, de amúgy imádat! Szépséges árnyalat, szuper pigmentált, jól eldolgozható, építhető, biztos fogok még nézelődni az Artdeco pirosítók között.

L de Lolita Lempicka parfüm deo: Különleges illat szerintem, és ahhoz képest, hogy parfüm deo meglepően tartós, bár azért többet kell fújni belőle, viszont így is sokáig elég lesz ez a 100 ml.

Balea csokis-fügés dezodor: Az "őrület" következő darabja:D Nincsen tömény illata, ellenben nagyon finom. A dolgát pedig egyelőre teszi, bár mostanában azért nincs nehéz dolga.

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 éjszakai krém: Esett már róla szó a Douglas Beauty Box-os bejegyzésben, azóta is töretlen felé a szeretetem, de sajnos nemsokára könnyes búcsút kell vennünk egymástól, egy időre biztosan. Nem nehéz krém, könnyen eloszlatható, hamar beszívódik és már az első alkalom után nagyon puha lett az arcocskám. Azóta is érzem, hogy jól esik neki és szebb a bőröm.

+ új tároló

Összerakás (majd 40 lépés volt :D) utáni beköltözés:


Nektek mik voltak a kedvencek?:)

17 megjegyzés:

  1. Nagyon jó az a tároló! Írsz róla részletesen majd? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, írok róla szívesen bővebben, csak sajnos az összerakást nem dokumentáltam képekkel, de az útmutatója megvan :)

      Törlés
  2. Szia!

    A Lolita deo az Müller outletes?

    VálaszTörlés
  3. Az a tároló eszméletlen jó! =)

    VálaszTörlés
  4. Honnan van ez a tároló? Szupet jó :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi, örülök, hogy tetszik nektek is:) IKEA-ból.

    VálaszTörlés
  6. Dita Von Teese rúzs! ♥ A tárolód pedig nagyon szuper. :)

    VálaszTörlés
  7. Márciusban én a Balea csokis-fügés tusfürdőért voltam oda, el is fogyott 2 hét alatt (!!):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó hát igen, abból is elhasználtam kettőt:)

      Törlés
  8. helló Babus :)
    hiányoznak a bejegyzéseid :)
    mikor lesz kövi?:D

    www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy írtál, nagyon jól esik :)

      Sajna egy kis problémába ütköztem a héten, nem akarja felismerni a fényképező kártyámat a laptop és egyelőre nem találom a kábelt, de remélem hamarosan meglesz, mert két bejegyzés már várja a képeket :)

      Törlés
    2. uhh,már nagyon örülök neked :)))

      Törlés