2013. január 27., vasárnap

H&M mini körömlakk szettek

Pénteken a Duna Plazában volt dolgom és persze a H&M-et nem hagyhattam ki. Már a pénztárnál voltam, amikor megpillantottam ezeket a körömlakk szetteket, leárazva mindössze 250 Ft-ért (eredeti ára 990 Ft). Mindkét összeállítás nagyon tetszik, nem volt kérdés, hogy haza kell jöjjenek velem.


Szeretem a kis kiszereléseket, ezek 4,4 ml-es üvegekben léteznek. Először az ezüstös, Silver Glitter árnyalatot próbáltam ki. Kicsit vékony az ecsete, de teljesen jól használható, könnyű a festék felvitele. Egy rétegben sem rossz, de kissé halovány, két rétegben az igazi, jó kis metálos hatása van, I love it! A hüvelykujjamon egy réteg van, a többin kettő. Elég gyorsan szárad, nyilván sikerült belekapnom valamibe felvitel után elég hamar, de alig sérült. Tartósságáról egyelőre annyit tudok elmondani, hogy miután elkeveredett a fedőlakkom, anélkül majdnem két nap alatt kb. semmit nem kopott, nálam ez nagy szó.
Ha az összes szín ennyire jó lesz, akkor ezek kincsek, de ennyi pénzért már ez az egy is megérte:D Mindenképp ajánlani tudom, sajnos nem tudom hogy melyik H&M-ben lehet még kapni, a héten nem voltam máshol, de ha valakinek van infója légyszi írja meg:)

 Gold Glitter, Yellow, Silver Glitter, Pink, Nude, Copper



Szeretitek a H&M lakkokat?:)

20 megjegyzés:

  1. nekem még nincs, de ez az ezüst is nagyon tetszik a körmeiden :)) hm... szerintem beszerzek egyet én is :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem megvan az ezüst-sárga-korall kombó, utóbbit kentem fel először és már akkor nagyon megszerettem :)
    Az ezüstről azt hittem, hogy jó tömény, fénylő acélszínt kapok, de 1 réteg után már konstatáltam hogy inkább fedőlakknak fogom használni hogy feldobjam vele valamelyik kevésbé jól muzsikáló lakkomat.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a következő áldozatom a korall lesz! Az ezüst két rétegben már töményebb, de egy réteg fedőnek is biztos szép:) Puszi

      Törlés
  3. nekem is az ezüst-pink-sárga van meg, az ezüstöt imádom, a sárga is csodaszép, de eléggé csíkoz, így nehéz szépen felkenni, de a pink valamiért nem jön be annyira. még régebben volt a H&M-ben egy Spring nails nevű kollekció gyönyörű pasztell színekkel, nekem annak a minősége jobban bejött, de ezek sem rosszak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Spring nails nekem is megvolt, szerettem nagyon:)

      Törlés
  4. 250? :O Az elég jó ár érte. 990 Ft-ért el sem gondolkoztam rajtuk... De ennyiért... :D Engem egyik szín sem igazán fogott meg, mert vannak hasonlóim. Ennyi tart vissza tőle, hogy elmenjek megvenni valamelyik triót. :D

    VálaszTörlés
  5. Hmm ez a sötét rezes barna megmozgatta a fantáziámat... főleg ennyiért. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ahhoz hasonlóm nincs is itthon, rögtön megfogott:)

      Törlés
  6. Nagyon ígéretesnek tűnnek, mindegyik szín szép! Én is a kisebb kiszerelésű lakkokat szertem, mert még soha nem fogyott el egy lakkom sem.. :D

    VálaszTörlés
  7. Én vagyok a 870. olvasód... :))
    A nude és a copper lakk tetszik legjobban! :)

    VálaszTörlés
  8. nálunk most még teljes áron voltak (nálad láttam és azért ugrottam be a H&M-be ;)),de várok a 250es akcióra,akkor tuti lecsapok rájuk! eredeti áron sem rossz,de annyi lakkot vettem mostanában hogy csak 250 Ft-ért nem lenne lelkiismeretfurdalásom :D

    VálaszTörlés
  9. Én még nyáron megvettem a nude szettet. :) Ezek már a negyedik H&M-es körömlakkjaim. Elsőre egy rágógumi pinket vettem, aztán jött egy vörös-kék duo, majd egy zöld és ez a trió. Nagyon szeretem ezeket a körömlakkokat. :)
    http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2012/10/rezes-kormok.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még egy spring nails szettem volt. Szép nagyon felkenve is a copper:)

      Törlés
  10. Én is imádom ezeket a H&M lakkokat és valóban szuper tartósak! :)

    VálaszTörlés