2012. július 13., péntek

ADEN Terracotta Melange szemhéjpúder - Earth

Mindenképpen szerettem volna egy szemhéjpúdert választani, ez a fajta pedig rögtön megfogott, nagyon szeretem az ilyen jellegű termékeket. 10 színben kapható és mind valamelyik égitest nevét kapta, ami szerintem nagyon ötletes és találó. Eléggé vaciláltam, hogy melyik szín legyen, végül egyik barátnőm is megnézte őket és emellett döntöttünk:)



Csomagolását tekintve egy átlátszó kör alakú műanyagban kapjuk a terméket, ami elég masszívnak tűnik és jól záródik. A hátulján van magyar leírás is, ami ezt mondja:


Speciális eljárással készített terracotta szemhéjpúder. Drámaian kiemeli és hangsúlyozza a szem természetes színét.Vizes és száraz applikátorral egyaránt felvihető. Szárazon a színek selymes fényt kölcsönöznek, vizes használattal pedig sokkal élénkebbek, csillogóbbak lesznek.




Színe egyszerűen gyönyörű, amikor megláttam tudtam, hogy jó barátok leszünk. Elég nehéz behatárolni és sajnos képeken nem adja vissza teljesen, de feketés-szürkés-lilás, lilás csillámokkal. Elég sok csillámot tartalmaz, amik kissé potyognak felvitelkor, de szerintem nem vészes, csak azért fel kell készülni rá. Nagyon jól pigmentált szárazon is, de vizesen persze még élénkebb és csillogóbb. Tartósságára sincsen panasz, teljesen jól bírt egy bulizós éjszakát is. (alappal, de minden szemhéjfestéket úgy használok)


szárazon alap nélkül, szárazon alappal, vizesen alap nélkül


Összességében én nagyon megkedveltem, a shopline.hu-ról 1000 Ft-ért tudjátok megrendelni, itt pedig találtok üzletlistát. 


A véleményemet nem befolyásolja az, hogy a terméket az ADEN-től kaptam tesztelésre. Minden bejegyzésben a saját tapasztalataimat írom le.  

Hogy tetszik? Próbáltátok már valamelyik árnyalatot?:)

5 megjegyzés:

  1. Húú, vizesen valami iszonyatosan gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. Vizesen nagyon szép színe van *-*

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó a színe!! :)
    szép!!!!!!
    http://torteij88.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  4. szia, azonkívül, hogy marha jó ez a szín új néven elérhető a blogom,le majd újra fel kell iratkozni rá :D (emcs-fashion) http://fashiontastediary.blogspot.hu/

    VálaszTörlés