2012. május 10., csütörtök

Missha Super Aqua Oxigénes mikroelemes peeling

Nagyon kíváncsian vettem a kezembe ezt az arcradírt. Nem volt még hasonló mechanizmusú termékem.




Amit ígér:
"Az oxigénes mikro peelingnek köszönhetően a mikro buborékok eltávolítják az elöregedett bőrsejteket és szennyeződéseket.
Elősegíti a bőr megújulását és anyagcseréjét, a bőr kiegyensúlyozottságának megőrzése érdekében. A vízben oldódó fő összetevők, mint a hialuronsav megnyugtatja a bőrt és táplálja."




A csomagolás nagyon szép, igényes, tetszik nagyon ez a fehér - kék átmenet és illik is a termékhez. Praktikus, pumpás a kiszerelése.


Arcmosás után, megtörölt, száraz bőrre alkalmazzuk. Szem és a száj környékét elkerülve kell felvinni a terméket. 2-5 percig rajtahagyni és miután beindult a buborékképződés finoman masszírozva fel lehet lazítani az elhalt sejteket és szennyeződéseket. Végül pedig kézmeleg vízzel le kell mosni. Heti 1-2 alkalommal javasolt használni.
Benne van az is a használati utasításban, hogy a bizsergető érzés természetes része a folyamatnak, addig nem szabad masszírozni, amíg be nem indul a buborékképződés.


Amikor először felvittem az arcomra, egy kis ideig semmi nem történt, meg is lepődtem. Utána viszont beindult rendesen!
Elkezdődött a bubiképződés és vele együtt a bizsergető érzés. Ingerem is volt elkezdeni finoman masszírozni, mert olyan érzés volt ez a bizsergés, kicsit csikis érzés, hogy valamit tennem kell:D
Először kissé átlátszó zselés anyaga van, utána viszont átvált fehéres habos állagra.(a honlapon látszik a folyamat)
Használat után láthatóan szépen kitisztította az arcomat és puhább, feszesebb lett a bőröm. Ráadásul kíméletes megoldás, nem kell dörzsölni, nincsenek benne nagy szemcsék.
Nekem nagyon tetszik, meg vagyok elégedve a termékkel. Ezelőtt a Baviphat barackos peelinget használtam, azt is szeretem, de ennek jobb a hatása szerintem.


Itt meg tudjátok rendelni a terméket (és más arcápolókat, BB krémeket...):
http://akozmetikum.hu/missha-super-aqua-oxigen-micro-essence-peeling-100g.html


bbshop kuponkóddal 5% kedvezménnyel tudtok vásárolni az oldalon, május 23-ig.

Hallottatok már erről a termékről?

4 megjegyzés:

  1. hehe, ez tök jópofa! most rendeltem mondjuk 3 féle arclemosót, úgyhogy per pillanat nincs rá szükségem, de felveszem a kívánságlistámra. :)

    VálaszTörlés