2012. május 18., péntek

Astor Fash'n Studio Fruity Scent körömlakk egy kis pehellyel

Hát lányok bocsi, hogy megint rózsaszín, de nem tudok leszokni róla!:D Már egy ideje szemeztem ezzel a körömlakkal, most pedig le volt árazva a Rossmann-ban 449 Ft-ra, szóval kiabált, hogy vigyem haza.
Neve nincs, amit eléggé hiányolok, egy számot találtam rajta miniben, 085-ös, ha ez azt akarja jelölni.


A színe egyszerűen gyönyörű, az egyik legszebb rózsaszín lakkom az teljesen biztos. Az ecset mérete nekem tökéletes, a lakk állaga is, viszont eléggé csíkoz. Valamennyire sikerült ellensúlyoznom a fedőlakkal, de anélkül nem volt teljesen szép sajnos.
Vártam a gyümi illatot, de nagyon kellett koncentrálnom ahhoz, hogy bármit is érezzek. Alapjába véve teljesen tipik körömlakk illata van, felkenés után kicsit érződik valami más, de nem annyira, mint vártam. A színe egy rétegben is szép már, de azért kettőt felvittem. Száradási ideje nem szupergyors, de teljesen korrekt kategória.
Tartóssága viszont nagyon jó, nagyon ritka az én körmeimnél az, hogy 3 napon belül semmit ne kopjon, ez szépen teljesítette ezt a feladatot.

Összességében nekem nagyon tetszik, csak ezt a csíkozás dolgot kell kiküszöbölni, ennyi pénzért meg teljesen megérte szerintem.

Az essence pelyhes lakkot most csak a körmeim végére raktam, de lehet jobb lett volna ha az egészre, majd következőre:)



Próbáltátok már ezt a lakkot?:)

7 megjegyzés:

  1. Azt hiszem lassan nekem is több rózsaszín lakkom van, mint kellene :D Ennek gyönyörű színe van! A pelyhes lakkért meg odavagyok, bármilyen színt fel lehet dobni vele. (A körömlakk-illatot meg a párom favorizálja D:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit megnyugtató, hogy nem csak nekem van sok:D
      A pelyhes lakkot nagyon imádom, tuti benne lesz a hónap kedvenceiben:)

      Törlés
    2. Nekem is a rózsaszín a mostani kevenc, egy-két lilás-kékes beütéssel ;)

      Törlés
  2. Én a kék lakkokkal vagyok így :D nagyon sok van belőlük, és mindig csak nehezen tudom lebeszélni magam arról, hogy nem, ezt az x+1-et nem kell már megvennem, mert csak egy hajszálnyi különbség van egy másikhoz képest :D
    Egyébként a csíkozó lakkok alá én fedőlakkot szoktam tenni, az valamelyest javít rajta (amúgy nem használok, mert nekem már sok a plusz egy réteg)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem se sikerül lebeszélnem magamat az ezredik rózsaszín lakkról se:D

      Alaplakkot szoktam rakni kb. mindig, de sajnos azon is csíkos lett.

      Törlés
  3. Meg nem probaltam!
    Nagyon szep a rozsaszin.

    VálaszTörlés