2012. május 29., kedd

ADEN 3 in 1 szempillaspirál

Régebben voltak olyan gondolataim, hogy a drágább szempillaspirálok biztos, hogy többet tudnak. Szerencsére az elmúlt pár évben ez már megdőlt párszor, a kifejezetten olcsó darabok között is lettek kedvenceim, most pedig ismét.


Nézzük mit ígér ez a spirál: 

"Egy különleges sokoldalú szempillaspirál, amely egyszerre dúsítja, göndöríti és hosszabbítja a szempillákat. Ápolja és erősíti a szempillákat. Vízálló."



A csomagolása egyszerű, de mégis nekem nagyon tetszik. Piszkos rózsaszín alapon feketével van ráírva minden fontos információ, mint például összetevők, származási hely és hogy mit is kell tudnia a drágának.

A keféje szerintem tökéletes, nem túl széles, nem túl duci, pont jó méretű. Néha egy kicsit sok festéket vesz fel, de egy laza mozdulattal meg lehet ezt oldani.



Az állaga is pont jó, krémes, könnyű felvinni a pilláimra és nem csomósodik. Szépen szétválaszt, dúsít, hosszabbít és ami még meglepően jó, hogy tartós is, nem "konyulnak le" a szempilláim pár óra múlva. Egyedül a vízálló hatása hagy némi kivetnivalót. Ugyan nekem arra nincs szükségem, nem szoktam vízállót használni, de a teszt kedvéért kipróbáltam és eléggé fekete lett a szemem alatt. Szerencsére az eltávolítása viszont egyszerű.
Összességében nekem nagyon tetszik, rendszeres lakója lett a neszeszeremnek. Ár/érték arányban pedig szuper. A shopline.hu-ról (akciósan) 670 Ft-ért tudjátok megrendelni, itt pedig találtok üzletlistát. 




A véleményemet nem befolyásolja az, hogy a terméket az ADEN-től kaptam tesztelésre. Minden bejegyzésben a saját tapasztalataimat írom le. 


Melyik a kedvenc szempillaspirálotok mostanában?:)

3 megjegyzés:

  1. Látványos hatása van:) Tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Tök jó ez a rózsaszínes csomagolás :) és a hatás se rossz :) . Nekem most a nagy kedvencem a Maybelline XXL curl power <3

    VálaszTörlés
  3. Nekem egy no name a kedvencem jelenleg:D

    VálaszTörlés