2012. április 2., hétfő

Outfit - Oasap

Biztos sokan olvastátok már, hogy van egy jó kis lehetőség bloggereknek az Oasap-nál. A jelentkezésre elég gyorsan reagáltak, viszont a spam-ben landolt, úgyhogy ha valaki regisztrál és nem jön válasz, akkor nézze meg ott:)
Amikor végre észrevettem a válaszukat belevetettem magamat a válogatásba. Hosszas gondolkozás után két blézerre szűkítettem a kört, de az egyikből  nincsen a méretemben, így maradt egy szépséges rózsaszín blézer. 8-9 nap volt, mire ideért a csomag. Sajnos amikor megkaptam nagy csalódás ért, ugyanis rózsaszín helyett bordót küldtek. (és már nincs is rózsaszínból méret) Nem szoktam bordót hordani, mert nem igazán szeretem és nem is áll túl jól szerintem, így nagyon elszomorodtam. Írtam nekik, amire válaszoltak, hogy nagyon sajnálják, de örülnének, ha megtartanám ezt. Szóval itt maradtam a bordó blézerrel :D Ami egyébként a honlapon sötét pinknek látszik szerintem, úgyhogy eléggé csalókák ezek a képek.
Maga a blézer szép, csak kicsit nagy rám. Sajnos a netes rendeléseknek ez (is) a hátulütője. Ami még kissé fura, hogy van benne márkajelzés, ami a honlapon nincs feltüntetve.
A blézer mellé még egy nyakláncot kértem. Nagyon kis cuki masnis nyaklánc, de nem adnék ki érte annyit amennyibe kerül. Valószínűleg mint sok másik ékszert, ebay-en a töredékéért meg lehet venni.
Összességében nagyon jó ez a kezdeményezés, de sajnálom ezt a szín dolgot. Remélem lesz még lehetőségem rendelni és akkor nagyobb szerencsém lesz. Egyébként ha szeretnétek rendelni, ingyenes szállítás van és az első rendelésnél 25% kedvezmény.

Sütött a nap és fújt a szél, amikor fényképeztünk, azért vágok néhol hülye fejet. És ez volt az első ilyen, gyakorolnom kell még a pózolást:D









Felső: Tally Weijl
Farmer: Mango
Cipő: H&M

16 megjegyzés:

  1. nem szeretem a bordó színt én sem, de ez valamiért tetszik. lehet csak azért mert neked szerintem tök jól áll! :)) csinos a szett is, szerintem hordhatod bátran! :)

    VálaszTörlés
  2. Én sem szeretem, egy bordó darabom sincs, de ez tök jól áll Neked! Így rajtad nagyon tetszik^.^ Egyébként hány dolcsi volt a blézer? Lusta vagyok utánakeresni :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:) 51 dollár, de beraktam közben a végére is a linket:)

      Törlés
  3. én se szeretem de a képeiden inkább pirosas és az meg bejön:D
    de kiakadtam volna én is h nem olyat küldtek mint kértem.. viszon a szabása nagyon jó és jól is áll:))

    VálaszTörlés
  4. Szerintem jó ez a piros, jól áll! :) Bár ha választani kéne, én is a rózsaszínt válaszoztam volna. Cipő is jó!!

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok:) Lehet bátorkodom akkor hordani többet:D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon csini vagy! És nagyon jól áll a szett! :)

    VálaszTörlés
  7. Tök jól áll, és nyugodtan hordd! :]
    magában a képen nem igazán tetszett, felvéve viszont szuper!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szuper ez a blézer és tényleg nagyon jól áll mint ahogy a többiek is mondták már :)

    VálaszTörlés
  9. szerintem is nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon csinos vagy, jól áll ;) Az ivory is nagyon jól néz ki *.*

    VálaszTörlés
  11. Nekem nagyon tetszik na blézer és jól is áll a szabása. Viszont tényleg kár, hogy nem olyat kaptál, mint amit vártál. A nyaklánc cuki, Roni is ezt rendelte.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  12. Szerintem gyönyörű ez a blézer, nagyon jól áll, én a helyedben hordanám :)

    VálaszTörlés