2012. április 18., szerda

Nivea Sun sajtótájékoztató

Tegnap a Nivea Sun nyárköszöntő összejövetelére voltam hivatalos, amit végül Andival  együtt támadtunk be:) Nagyon örülök, hogy megismerhettem, ezelőtt nem volt még alkalmam találkozni vele. 


Az esemény a Spoon Rendezvényhajón volt megtartva, ami egy rendkívül szép hely. Beérve nagyon kedvesen üdvözöltek minket, majd egy kis koktélozásra lettünk invitálva. Eredetileg a teraszon lett volna a rendezvény szalma szoknyás lányokkal és fiúkkal:D , de sajnos az időjárás nem járult hozzá, azonban így is sikerült jó kis hangulatot varázsolniuk.


Fotó: Andi



Miután kaptunk egy nagyon szép és finom koktélt, már kezdődött is egy szerintem nagyon jó  prezentáció. Napozással, bőr öregedéssel kapcsolatos fontos tudnivalókról volt szó, valamint a Nivea Sun legújabb termékeiről, amiknek piacra kerülését több éves kutatás előzte meg.
Az egyik a Nivea Sun Protect & Bronze, amiből a napozó spray az újdonság, ezen kívül még naptej formájában lehet kapni. Ennek a termékcsaládnak a lényege, hogy a megbízható védelem és az intenzív barnaság kombinációját nyújtja. Sokakkal előfordul, hogy háttérbe szorítják a védelmet, kevesebb faktorszámú naptejet vesznek, azért, hogy gyorsabban barnuljanak, de ez nem jó "megoldás".
Visszatérve a termékre, ez nem egy önbarnító, hanem egy innovatív új eljárás, ami azon kívül, hogy véd a nap káros sugarai ellen, serkenti a természetes barnulást. Növényi összetevőjének köszönhetően aktiválja a bőr saját melanin-termelését (melanin a bőrünk által napsugárzás hatására termelt anyag, amely a barnuláshoz szükséges) a természetes barnaság érdekében. A napozó spray-ből 20 és 30 faktoros van, a naptejből ha jól tudom 50-es is.
A másik újdonság a Nivea Sun Pure & Sensitive naptej, amiből gyerek és felnőtt változat is létezik. Ez a termék azoknak készült, akiknek kifejezetten érzékeny a bőrük a napra. Parfüm, színezőanyag, tartósítószer mentes és magas védelmet biztosít.




A prezentáció után láthattunk egy táncbemutatót, a Csillag Születik-ből ismert Appril Project előadásában, majd volt egy nyereményjáték. Ezek után egy kis falatozás vette kezdetét (fú de finomak voltak, csak a rákkal nem kerültem még mindig szoros barátságba:D), majd beszélgettünk még, megittunk egy koktélt és olyan 4 óra körül vettük az irányt hazafelé. Távozáskor kaptunk egy csomagot, amiben a két új termék rejtőzött, valamint egy törölköző, egy strandlabda és egy kis füzetke, amiben napozási tudnivalókról van szó. Nagyon örülök nekik, a termékekre nagyon kíváncsi vagyok, biztos, hogy lesz majd beszámoló! 








Nagyon jól telt a délután, ezúton is köszönöm a meghívást! :)


Milyen napvédő termékeket szoktatok használni? Hallottatok már ezekről a termékekről?

1 megjegyzés:

  1. Most irigyellek ám :)
    Biztos szuper lehetett ez a nap.. Én imádom a Niveat, naptejből szinte csak ez vált be eddig.

    VálaszTörlés