2012. április 13., péntek

Ékszerek ebay-ről

Biztos sokan hallottátok már, hogy ebay-en milyen olcsón is hozzá lehet jutni bizsu ékszerekhez. Én is nézelődtem már pár kört. Először is, ha nem tudom pontosan mit akarok, akkor úgy szoktam, hogy a kategóriáknál kiválasztom a Jewelry & Watches-t, Search, majd bal oldalt a Fashion Jewelry-t. Itt bal oldalt be tudsz állítani mindent, amit szeretnél. Ha csak egyik fajta ékszer érdekel, akkor arra mész rá. Alatta pedig a Price-nál be lehet állítani, hogy minimum és maximum mennyiért szeretnél. Még lejjebb pedig be tudod állítani, hogy Free shipping, azaz ingyenes szállítással kerüljön hozzád. Az utolsónál pedig be kell pipálni a Worldwide-ot. Aztán mehet a nézelődés, ameddig bírod:)

Eddig egyszer volt problémám ebay-es ékszerrel, ugyanis törötten érkezett egy gyűrű, aztán valahogy elfelejtettem írni miatta, szerencsére csak 0.99$ volt. A többi mind rendben volt, bár azért volt, amelyik képen szebbnek tűnt, élőben kicsit kevésbé. Na de nézzük is őket:)








És még vettem egy ilyet is, arany-rózsaszínben, amit imádok, csak elkevertem valahova:(
http://www.ebay.com/itm/170740901319?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_4662wt_1037

Szoktatok ékszereket vásárolni ebay-en? Mik a tapasztalataitok? :)

7 megjegyzés:

  1. szépek nagyon :]
    a párducosok nagyon tetszenek, vaterán néztem őket, de ki nem adok 2ezret ilyenekért :D

    VálaszTörlés
  2. A karkötő tetszik. :) És a kérdésedre a válasz ó, igen. :D A tapasztalataim eddig jók, bár még egy csomó érkezőben van. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is viszonylag jók, de azért sosem néz ki pont úgy, mint a képen (bár tudom, egy pár $-os ékszer h is nézhetne úgy ki, mint azok a túl photoshopolt képek?), összeségében az ár-érték aránnyal ki vagyok békülve :)
    Ezt a két nyakláncot én is nézegettem annó, a madaras ismét gondolkodóba ejtett :)

    VálaszTörlés
  4. Nem szoktam e-bayról vásárolni, én jobban szeretem az üzletben kinézni és azonnal megvenni a dolgokat.

    VálaszTörlés
  5. Imádom az ebayes ékszereket, ami itt egy butikban 2000Ft.- ebayen 1 dollár :D vicces :D az a baj, ha egyszer elkezdek nézelődni, nagyon nehezen tudom abbahagyni :$ A karkötő olyan csecse, és a leopárdmintás gyűrűt már én is nézegettem :)

    VálaszTörlés
  6. karkötőő nagyon jóó :) már egy ideje ebayezek, és nagyon megéri :)

    VálaszTörlés