2012. április 25., szerda

The Body Shop Chocomania testvaj és testradír

A finom gyümölcsös illatokon kívül a csoki a másik, amivel le lehet venni a lábamról! :)
Pár hete részt vettem egy Body Shop-os összejövetelen az Arénában lévő bolt megnyitás előtti nap, ahol a cég bemutatkozása után nézegethettünk, kérdezhettünk, szaglászhattunk, kipróbálhattunk és kis tégelyekbe hozhattunk mintákat. Rögtön tudtam, hogy valami csokis mindenképp kell!
A testradírból hoztam mintát, aztán távozáskor kaptunk ajándékba egy csokis testvajat, aminek ugyancsak nagyon örültem:)




Sokat hallottam már a The Body Shop hírhedt testvajairól, de őszintén megmondom még nem próbáltam. Lehet a bőség zavara, sosem jutottam döntésre, hogy melyik legyen, így végül valahogy mindig elmaradt a rendelés:D 
Szóval izgatottam vártam, hogy kipróbáljam a csokis csodát. Imádom az illatát, bár szerintem nem az a tipik csoki illat, enyhébb tejes kakaós kávés féleség. Nagyon intenzív illata van, elsőre szerintem sokaknak tömény.
Általában este fürdés után szoktam bekenni magamat vele és még másnap is érzem az illatát, nem emlékszem, hogy lett volna ilyen termékem, ami ennyit bír. Testvaj révén nem egy kifejezetten könnyű krém, sűrű az állaga, kevés is elég belőle, viszont nekem elég gyorsan beszívódik és egyáltalán nincs zsíros utóérzete. 
A testradírnak már tényleg csokis illata van, egyszerűen folyton szagolgatnám! És finom puha leszek utána.
Összességében mindkettőt nagyon megkedveltem, mind hatásilag, mind illatilag, eléggé addiktívak:D






Próbáltátok már valamelyiket?:)

8 megjegyzés:

  1. Hú, épp tiramisut eszek, így most nem irigykedem annyira a csokifelhőre :D :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom mind a kettő terméket! Annyira fini illatuk van *.*

    VálaszTörlés
  3. Én csak az üzletben próbáltam ki. Nagyon finom az illata, bár tényleg nem olyan igazi csokis.....Nyár miatt frissebb illatokat választottam, de később biztos kipróbálom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nyárhoz nekem is jobban illik valami gyümölcsös:)

      Törlés
  4. Annyi helyen olvastam már erről a testvajról, hogy nagyon csábít a drága :$ imádom a csokis illatú dolgokat:$ na és persze a csokikat is:D

    VálaszTörlés