2012. április 10., kedd

Avon körömlakk - Apricot Mystery

Végre sort kerítettem arra, hogy kipróbáljak egy Avon körömlakkot. Tervben volt egy ideje, aztán amikor  megláttam ezt a szépséges enyhén korallos barack színt, tudtam, hogy itt az idő!


És igen, imádom a színét! A felvitele viszont nem volt teljesen zökkenőmentes, az első réteg nagyon csíkos lett. De lehet, hogy csak én nem találtam el így elsőre, hogy mennyi lakkot vigyek fel... na de a második rétegnél már szebb lett az eredmény. Így láthatjátok a képeken, plusz sima és egy kis csillogó essence fedőlakkal. Sajnos sikerült belenyúlnom, nem szupergyors a száradása, de nem mondanám lassúnak se, csak hozzászoktam a nagyon gyorshoz mostanában.
Vasárnap délután lakkoztam ki a körmeimet, de akkor nem volt nálam fényképező, ma délelőtti állapotban láthatjátok. Nagyon minimál a kopás, ami az én körmeimnél majdnem hogy csodaszámba megy.
Nézegettem milyen színben vannak még, szerintem mindenképp be fogok szerezni párat. Ha jól láttam most 830 Ft-ért lehet őket megvenni és ezért 12 ml-t kapunk.



Próbáltátok már az Avon lakkokat? :)

8 megjegyzés:

  1. úúúú, ez nagyon gyönyörű ! :)

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlen szép szín, és nagyon jól néz ki rajta a csillám is. Mondjuk én annyira nem szeretem az Avon-os lakkokat, mert minőségben nem hozza azt amit elkérnek érte, és a nagy mennyiségre sincs szükségem.

    VálaszTörlés
  3. nekem is megvan, de még nem próbáltam ki...meghoztad a kedvem, legközelebb felavatom:)

    VálaszTörlés
  4. aaahh, de csodálatoss!! *.*

    VálaszTörlés
  5. Köszi, örülök, hogy nektek is tetszik:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, ez meg a Pastel Pink fent van a kívánságlistámon. :-)

    VálaszTörlés