2012. április 23., hétfő

ADEN Cosmetics rózsaszín körömlakk

Eredetileg egy pinket néztem ki neten, de abból nem volt sajnos, így emellett döntöttem és szerencsére egy kifejezetten jó döntésnek bizonyult, imádom! Igazi szép Barbie rózsaszín. Amikor elkezdtem felvinni először kicsit megijedtem, mert eléggé áttetszőnek tűnt a lakk az ecseten, azt hittem alig lesz színe, de szerencsére nem így lett. Két réteg van a körmeimen, plusz szokás szerint alap és fedőlakk.
A felvitele könnyű, száradása nem az a szuper gyors, de nem is lassú, egyikbe se sikerült belenyúlnom kivételesen:D
Tartósságán pedig eléggé meglepődtem, az én nyomi körmeimhez képest is nagyon jó. Ár-érték arányban pedig végképp, 380 Ft-ért tudjátok megrendelni a shopline.hu/adencosmetics oldalon, valamint itt találtok üzletlistát. Sajnos a lakkról leesett a matrica, amin a száma volt, úgyhogy nagyon remélem, hogy jól emlékszem és ezen a linken találjátok: http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=ADEN_Cosmetics_Koromlakk_10_ml_No_65_Forbidden_Fruit&id=126844&type=72

A gyűrűs ujjamon pedig az essence pelyhes lakkját, a night in vegas-t próbáltam ki, róla is csak azt tudom  mondani, hogy imádom!






A véleményemet nem befolyásolja az, hogy a terméket az ADEN-től kaptam tesztelésre. Minden bejegyzésben a saját tapasztalataimat írom le.


Próbáltatok már ADEN terméket?

7 megjegyzés:

  1. Júúúj, nagyon szép :)) Imádom ezt a színt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem csak én imádom ezt a színt:)

      Törlés
  2. Én nagyon szeretem az Aden lakkokat, van jópár darab, és eddig egyetlen egy volt rossz, totál átlátszó a világoskék a kkörmömön :(
    De a többi szerencsére nagyon jó szolgálatot tett/tesz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos én is be fogok még szerezni belőle:)

      Törlés
  3. új követő vagyok, és örültem ennek a postnak. Én is vettem egy ilyen lakkot, de én valami nagyon durva pink-et:) Még nem próbáltam de úgy tűnik a tapasztalatod alapján, hogy jó vásár volt :)

    www.fashionandmargarita.blogspot.com

    VálaszTörlés