2011. szeptember 15., csütörtök

Sleek pirosító és pout polish

Ők voltak az első Sleek termékek, amiket beszereztem ( meg egy kontúr készlet, de arról majd külön ).
A pirosító egy gyönyörű rózsaszín, ami a Pixie Pink névre hallgat, a pout polish pedig az Electro Peach.


Teljes bejegyzéshez katt:


A pirosítónak egyszerű, fekete csomagolása van, jól záródik ( kicsit túl jól is:D van amikor nehézkes a kinyitás ). Nagyobbra számítottam, de így is sokáig ki fog tartani, valamint praktikus, elfér kis helyen. És még tükör is van benne.
Imádom a rózsaszínt, szóval a színe számomra telitalálat. Ezen kívül jól pigmentált, építhető, nem porzik. Az ára is baráti, én Edittől vettem, valamint a Sminkkel webshopban is meg tudjátok vásárolni.






Ez lényegében egy színezett ajakápoló "szájfényes csillogással". Nyárra vettem az SPF tartalma miatt, valamint ilyeneket tartalmaz, mint avokádó, jojoba, édesmandula olaj, A C E vitaminokat.
A csomagolása cuki, könnyen ki és be lehet csavarni a tetejét. Az illata és az íze nagyon jó :D Még sosem volt ennyire édes ízű ajakápolóm / szájfényem.
Ahhoz képes, hogy a tégelyben elég erős színe van, a számon már visszafogottabb ( szerencsére ) és szép fényt ad. Az állaga krémes, könnyű felvinni. Viszont én nem igazán érzékeltem az ápolást / hidratálást :( Bár lehet velem van baj, mert másnál pozitívat olvastam ezt illetően is. Nektek mik a tapasztalataitok?:)



4 megjegyzés:

  1. nagyon jól állnak,szép vagy :)

    VálaszTörlés
  2. egyszer sikerült a pout polishba belenyúlnom miután belenyúlkáltam egy szemhéjfestékbe tesztelni és azóta olyan borzasztó íze lett :( ..a legszarabb, hogy átvette a többi része is :/

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon szeretem az arcpirosítóját a Sleek-nek, bár nekem nem ez az árnyalat van meg és a Make Up Plázából rendeltem. Nem porzik és nagyon jól pigmentált. A méretén először meglepődtem, de rájöttem, hogy ha nagyobb lenne drágább lenne és így sem fogom valószínűleg az életemben elhasználni :-)

    VálaszTörlés