2011. szeptember 20., kedd

Essence nail art twins - Chuck & Blair

Amikor először megláttam ezeket az "iker lakkokat" legszívesebben mind a négy variációt elhoztam volna, de végül első vásárlásra kettőre csaptam le, most ebből láthatjátok az egyiket.
Egy alaplakk és egy hozzá passzoló fedőlakk alkotja az "ikreket". A lakkok neve nagyon ötletes, ez éppen a Gossip Girl című sorozat szerelmespárja.
Ritkán szoktam kékkel festeni a körmeimet, de ez a szín nagyon megtetszett. ( a lila kombináció a másik amit megvettem )
Az alaplakk már egy rétegben is szép, könnyű a felvitele. A fedőlakk csillámjait van, hogy nem sikerül nagyjából egyenletesen eloszlatni, de azért lehet "trükközni" és már egy vonással is elegendő csillámot tudunk felvinni. Az egyetlen problémám, hogy nehéz lemosni ezeket a fedőlakkokat. Van az essence-nek a nail art körömlakklemosója, de nekem azzal sem megy könnyebben. De ez nem tud eltántorítani, mert imádom a csillámos fedőlakkokat :D




Nektek megvan valamelyik páros lakk ? :)

6 megjegyzés:

  1. Nekem azt hiszem ez a fedőlakk megvan, amúgy nem láttad a hogyan távolítsuk el a csillogós körömlakkot című remekművet?
    http://www.crystalmakeupstudio.com/2011/09/csillogos-koromlakk-eltavolitasa.html

    VálaszTörlés
  2. A Blair nekem is megvan, nagyon szép.:) Tök jó lett a körmöd, gyönyörű ez a kék lakk és így a páros is.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  3. Jaj jó, hogy mondod, láttam, csak aztán elfelejtkeztem róla:/ de most tuti kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  4. jajj de jó ez a csillámos! bár eddig nem váltak be nekem az essence lakkok, de ezzel azthiszem újra megpróbálkozom :)

    VálaszTörlés
  5. Én csak a fedőlakkot vettem meg, nagyon szép, de a lemosás mindenféle módszerrel átkoznivaló :D

    VálaszTörlés