2011. szeptember 24., szombat

Csillogós körömlakk eltávolítása egyszerűen - tapasztalatok

Az előző bejegyzésemben írtam, hogy az az egyetlen gondom a csillámos fedőlakkokkal, hogy nehéz eltávolítani őket. Eddig legtöbbször csak egy-egy körmömre raktam, de mostanában párszor kipróbáltam minden körmömön és így végképp "kimerítő" volt az eltávolítása.
Most kipróbáltam azt a módszert, amiről Timi írt a blogjában ( kösziii ) és szerintem szuper, bár elsőre nem lett tökéletes, de sejtem miket kell jobban csinálnom következőre.

Amik kellenek hozzá:

- körömlakklemosó
- vattakorongok ( félbe vágva )
- folpack vagy ezüst fólia


Teljes bejegyzéshez katt:



Én ezüst fóliát használtam, mert szerintem könnyebb a kezelhetősége, viszont kevésbé lehet szorosan körbetekerni ( vagy csak nekem nem sikerült :D ), valószínűleg ezért nem lett tökéletes a végeredmény.
De utána könnyedén el lehetett távolítani azt a kicsit, ami rajta maradt a körmeimen. Szerintem nagyon jó módszer, nem kell dörzsölgetéssel szenvedni, mire a makacs csillámok elhagyják a körmeimet :D

És akkor a folyamat, ahogy én csináltam:

Első lépésben kettévágtam a vattakorongokat.

Utána a körömlakklemosóval átitatott vattakorongot körbetekertem az ujjamon...

...és betekertem fóliával.

Kb 10 percet vártam, aztán lehúztam

A végeredmény nekem nem lett tökéletes, de ahogy már korábban is írtam, szerintem ez amiatt van, hogy nem tudtam elég szorosan betekerni a fóliával, de még így is nagyon jó volt, mert ezek után könnyedén lejött az a minimális csillám ami ottmaradt.

Próbáltátok már ezt a módszert?

3 megjegyzés:

  1. nem próbálltam még, de imádom a csillámos köröm lakkokat de nagyon nehéz lemosni őket, de kifogom én is próbálni őket. köszi a tippet.

    dyculin.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Valóban az lehetett a baj, hogy nem tekerted elég szorosan körbe! Vagy hogy nem raktál elég lemosót a vattára. Legközelebb jobban sikerül majd! :)

    VálaszTörlés
  3. Legutóbb én is így próbáltam és tényleg sokkal egyszerűbb. Én is imádom a csillámos lakkokat, de ilyenkor meggyűlik velük a baj.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés