2011. szeptember 2., péntek

Augusztusi kedvencek

Először is sajnálom, hogy augusztusban nem sok időm volt blogolni, de hát nyár... :)

És akkor a kedvencek:


A nagy melegben napközben ha kimerészkedtem nem nagyon sminkeltem, max szempillaspirál ( Essence smokey eyes általában, még mindig a legjobb! ), pirosító ( rákattantam az élénkebb rózsaszínre, Nyx -Pinky ) és ajakfilc ( ebben a hónapban legtöbbet az Essence Let me in rose ajakfilcét használtam, sajnos ez a legkevésbé tartós szerintem, de a színét imádom ). Esténként pedig BB krémet ( Missha Perfect Cover ) használtam és legtöbbször a Smokey palettával csináltam meg a szememet.
Körömlakkok közül teljesen beleszerettem a Rimmel rózsaszínjébe ( Hot Shot ) és az Essence egyik "speciális" fedőlakkjába. ( biztos én vagyok a vak, de nem találom rajta a nevét :D )
A hajamra régebben is használtam a Gliss Kur express hajregeneráló balzsamát ( száraz, töredezett hajra ), aztán feledésbe merült, de most megint szinte mindig azt használom, imádom! A csokis maszkról pedig biztos hallottatok már sok jót, én is csak megerősíteni tudom azokat :)

Csalódás:

Alverde folyékony arc- és szájpirosító: Az üvegcsében gyönyörű a színe, rajtam viszont kb semmi. Persze lehet küzdeni kicsit és több rétegben lesz valami színe, de azért többet vártam tőle :(



+ zene

A nyár kiváló estéinek és reggeleinek emlékére...






Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

1 megjegyzés:

  1. Nekem is a Smokey eyes a kedvencem :) Itt az én listám:

    http://naturszepseg.blogspot.com/2011/08/augusztusi-kedvencek.html

    VálaszTörlés