2011. augusztus 30., kedd

Urban Decay Preen Shadow Box

Már egy ideje szerettem volna kipróbálni ezt a márkát és Edit, akitől már vásároltam azelőtt - és nektek is bátran ajánlom - írt nekem még májusban, hogy van ilyen terméke, én pedig rögtön le is csaptam rá :)

A paletta hat gyönyörű szemhéjpúdert és egy fekete szemceruzát tartalmaz, valamint volt még hozzá egy szemhéjalapozó, amiről itt már írtam, hogy sajnos nekem nem vált be, ezért meg is váltam tőle.


Csomagolása dizájnos, nekem nagyon tetszik a pávás minta. A paletta ( és mellette a szemhéjalapozó ) egy fekete bársony dobozban volt, sajnos sikerült elkevernem pár képet, így arról már nincs.
Az egész pedig egy átlátszó műanyag dobozban, aminek a hátulján is rajta voltak a színek a nevükkel és az összetevők. Plusz infó, hogy nem tesztelnek állatokon.



Belül is nagyon cuki a doboz és egy tükör is található benne. Mindegyik szemhéjpúder szuper pigmentált, állaguk kicsit krémes. A színek gyönyörűek, egyedül a "Snatch" ami kevésbé tetszik, mert abban vannak nagyobb csillámok, amik eléggé potyognak felvitelkor. Az abszolút kedvencem pedig a kék, csodaszép, de a két másik barnásról is elmondható ugyanez.
A szemceruza is nagyon jó, puha, szépen fog, tartós és "igazi" fekete színe van.
A paletta ára 4000 Ft körül volt postaköltséggel.


Nektek megvan ez a paletta? Vagy másik Urban Decay? Mi a véleményetek róla? :)

5 megjegyzés:

  1. Még nem próbáltam UD terméket, de ez a paletta nagyon tetszik, különösen a zöld szín. Nekem is bejön a pávás minta, belül nagyon szép szerintem.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  2. nekem 4 ud palettám van, a naked, az nyc-s, a black meg még egy, aminek nem tudom a nevét :) kár, h itthon nehezen beszerezhetőek, mert egyébként imádom :))

    VálaszTörlés
  3. Tök jók! Nekem nagyon tetszik! :D

    VálaszTörlés
  4. Jesszusom, imádom a pávákat.. Tuti meg fogom ezt venni, már csak elvből. :D Ugye nem limitált széria, vagy ilyesmi?

    VálaszTörlés
  5. Nekem megvan ez a paletta és nagyon szeretem. Szerintem 100x többet ér mint egy NAKED paletta (mert sok a hetvenezer semleges szín, úgyse fogja senki mindet használni és dől a csillám) vagy a BOOK OF SHADOWS-ok mert ott is a színek felét tuti nem használja senki. Ez pont az arany középút. Túladtam a book of shadows vol 2.-ön de ez tökéletes!

    VálaszTörlés