2011. augusztus 5., péntek

Júliusi kedvencek

Ajj már augusztus van, nagyon gyorsan telik az idő :( Július legmeghatározóbb élménye a Hegyalja Fesztivál volt. Tavaly nem voltam egy fesztiválon sem, ez az idei kicsit érdekesen alakult, majdnem visszamondtam, de nagyon örülök neki, hogy nem. Nagyon jó volt és meglepően jól bírtam pár kissé kellemetlen körülmény ellenére. Utána nagyon fura volt itthon lenni, megszoktam, hogy folyton ott van körülöttem sok ismerős és azt is, hogy nem egyedül lakok egy szobában, meg az egész annyira jó hangulatban telt. Múlt hétvégén pedig Balatonon voltam családdal, de sajnos sikerült rossz időjárást kifogni.
Na de nézzük a kedvenceket :)



Avon hajvégápoló szérum : Egy ideje elfelejtkeztem róla, de most megint elővettem. Próbáltam már többféle hajvégápolót, ez vált be legjobban, az illati pedig isteni :)

Fruttini ananászos & H&M Hello Kitty Fruits testpermet : Imádom őket! Nagyon jól felfrissítenek a melegben és nagyon finom illatuk van.


essence you rock! és Coastal Scents Smokey paletta : Őket használtam legtöbbet az elmúlt hónapban, utazáshoz is tökéletesek, kis helyen elférnek és jól kombinálható színek vannak bennük.


Nyx krém pirosító - Glow : Már egy ideje megvan ez is, meg két Max Factor krém pirosító, de csak mostanában kattantam rá.

Manhattan Hot Summer shimmer powder : Ezt még tavaly vettem, gyönyörű highlighter.

MAC fluidline - Black Track : Új kedvenc. Biztos hogy fogok belőle venni normális kiszerelést, miután elfogy ez a minta.


Max Factor és Astor ajakfilc : Nagyon megszerettem az ajakfilceket, könnyű viselet és tartósak. Ezért előszeretettem használtam őket, főleg a fesztiválon, de amúgy is mostanában sokszor nyúlok utánuk.

+ kajaaa :D Balatonon ez volt a menü salátával és burgonya krokettel. Kicsit hosszadalmas megcsinálni a nyársakat, de isteni!


+ zene : Rég nem hallgattam, aztán egyik barátnőmnél ez ment és újra rákattantam, csak a szám címe nem akart eszembe jutni, de Lora segített :)




Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

5 megjegyzés:

  1. az a hajvégápoló valami isteni, nekem megnőtt tőle a hajam :) vagyis nem tört le a hajvasalás miatt :) én már december óta használom, de úgy februárba kezdődött el a növekedés :)

    VálaszTörlés
  2. fesztivál után mindig rossz visszatérni a régi kerékvágásba :S

    VálaszTörlés
  3. ebben a bejegyzésedben, hirtelen ránézésre rögtön két szimpatikus dolgot is találtam, amiket imádok, az Essence Rock You palettát és a zenét;)
    Ha van kedved nézz be hozzám is:
    www. parafeminas.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Tök jó, hogy zenét is raksz be, főleg ilyet: )

    VálaszTörlés
  5. jaja, imádom a rise againstet :) meg a kajcsit is elfogadnám.. (nagyon rossz vagyok, egyfolytában a kajálásra gondolok -_-)

    VálaszTörlés