2010. december 13., hétfő

Himalaya Herbals

Elsőre is szimpatikusak voltak a Himalaya termékek, aztán sok jót is olvastam róluk, úgy gondoltam ideje beszereznem pár terméket. Vettem egy proteines regeneráló sampon és balzsamot száraz és töredezett hajra, valamint egy radírozó arclemosót, amihez most ajándék tápláló bőrápoló krém van.
Véleményeket majd írok róluk. Most csak azért gondoltam, hogy megmutatom, mert aki esetleg tervezi, hogy vásárol tőlük, a Douglasban most a samponok és balzsamok akciósak, 1490 ft helyett 999 ft, az arclemosó + krém pedig 1390 ft.





Ti használ(ta)tok Himalaya terméket, vagy tervezitek? Ha igen, meg vagytok elégedve vele?

2 megjegyzés:

  1. En pont ezt az arcradirt hasznaltam es nagyon szerettem, jo:) bar nekem ugy teljes a kep ha a radirozas utan tonik, hidratalo, ugyanabbol a teermekcsaladbol, Neked is tudom ajanlani!

    VálaszTörlés
  2. Szenzációsak a Himalaya Herbals termékek. Sokat gondolkodtam azon, hogy hogy lehet az, hogy ilyen áron ilyen hatékonyságú termékeket is meg lehet vásárolni. A magyarázat nagyon egyszerű. Azok a növények, amelyek a termékekben találhatók, Indiában olcsón termeszthetőek. Ugyanezt Nyugat-Európában előállítani kicsit drágább mulatság lenne. Az Ajurvéda pedig magyarázatot ad a hatékonyságra. Az egyik Douglas-ban megkérdeztem a Hostess-t, hogy miért ennyire olcsók a termékek, aki elmondta, hogy a cég stratégiája az, hogy nem 100 milliókat öl a reklámba, ezzel megdrágítva a termékeket, hanem szépen lassan szeretnék felépíteni a termékeket. Aki kipróbálja garantáltan visszajön.
    Ez végül is meggyőző volt, és nálam be is jött. Én már Himalaya Herbals függővé váltam. :)
    A legjobb termékük nálam a fogkrém, és a tápláló krém minden bőrtípusra. Ajánlom mindenki figyelmébe! :)

    VálaszTörlés