2010. december 4., szombat

H&M

Tervben volt már egy új nagyobb fekete táska vásárlása, amikor megpillantottam egy jót a H&M-ben hétfőn. Csak gyorsan berohantam, mert kaját vásárolni voltam az Allee-ban, kezeim is tele voltak, úgyhogy gondoltam majd visszamegyek érte. Végül csak csütörtökön volt időm visszamenni és pont egy fekete volt még:)
( volt egy másik színben is, nem tudom pontosan behatárolni:D szürkés bézses )
Rá vagyok kattanva mostanában az olyan táskákra, amiknek van pántjuk is, pedig nem hordanám úgy, csak tetszik ahogy lóg, amikor a kezemben van:D


És egy kérdés ami felmerült bennem: Ti szoktatok sapkát hordani?
Szerdán voltam Anyukámnál és megtaláltam a fekete sapimat amit tavaly télen vettem a H&M-ben. Természetesen kb. 1-szer ha volt rajtam, mert nem szeretem a sapikat/ nem is állnak jól szerintem.
Viszont lehet magamra kéne eröltetnem, mert már most megfagyok kint.


14 megjegyzés:

  1. nagyon bejön a táskád,én vállon átvetve is simán hordanám,nekem most az kezdett el megtetszeni,de egyik táskám sem olyan=)
    sapkát meg régen nem hordtam,mert zavart,hogy van vmi a fejemen,meg minden,de mióta találtam az ősszel egy jót,azóta azt előszeretettel viselem

    VálaszTörlés
  2. furcsa, hogy pont az jön be, ahogy lóg a pántja, engem éppen ez idegesít ezekben:$:)

    VálaszTörlés
  3. Én szoktam, bár kevés sapka áll jól :S Most a Jeans Clubban vettem egy jót, fekete, az elején fekete rózsa van jobb oldalon.

    VálaszTörlés
  4. én se szerettem a sapikat, mert azt hittem hülyén áll meg golyó fejem van benne.. :d de tavaly karácsonyra kaptam egy gyönyörű kötött fehér retro sapit a barátomtól... azótA imádom:)

    VálaszTörlés
  5. Na pl az a sapka, amirol kepet tettel, nem csoda, ha nem all jol. Probalkozz mas fazonnal. Pl simlis elejuvel, az ad egy keretet az arcnak.
    Igazabol en se vagyok sapkas, de iden mindenkeppen venni fogok egy simlis kotott feketet. (szoval az elkepzeles megvan, mar csak talalni kell olyat:D)

    VálaszTörlés
  6. Semmilyen sapka nem áll jól szerintem:D Természetesen próbálkoztam már másmilyennel is, de még ez volt a legjobb, azért ezt vettem meg tavaly.
    Amúgy pl anyáméknak meg barátomnak tetszik rajtam, de én nem tudom megszokni.
    Simlis sapka nekem alapból sem tetszik, nem hogy rajtam...:D

    VálaszTörlés
  7. sapkát és fülvédőt vagy fülmelegítőt szoktam.. van hogy azt hiszem,h jól áll van,h szerintem is hülyén néz ki, de őszintén nem érdekel mert nem ér meg egy fülgyulladást és nem fogok azért szétfagyni, hogy kevésbé nézzek ki hülyén :D

    VálaszTörlés
  8. igazad van:)
    egyébként láttam a H&M-ben egy leopárdos fülvédőt ami tetszett, de nem tudtam eldönteni, hogy felvenném e utcára:D ezért nem vettem meg egyenlőre.

    VálaszTörlés
  9. nekem borzasztóan állnak a sapkák, de van egy vastag kötött h&m-esem, ha nagy a hideg azt szoktam felvenni. de tényleg ha csak már -10 van.

    VálaszTörlés
  10. Én mindig hordok sapkát, muszáj is mert ahogy hideg van fázik a fülem és attól meg fáj a fejem :D
    Meg sikeresen bebeszéltem, hogy nekem mindegyik jól áll, szal van egy csomó fazon és minden ruhámhoz találok hozzáillőt :D:D

    VálaszTörlés
  11. Nekem állítólag jól állnak bizonyos fazonú sapik, de utálom őket! Úgy érzem, nem lélegzik a fejem.
    Viszont itt mocskos hideg van néha, szóval vettem pár hete h&mben egy fekete kötöttet, de nem bilifazonút hanem ilyen lazát.. Elvagyok vele.

    Mondjuk nem olyan húdemeleg, de valamennyire véd.

    VálaszTörlés
  12. En hordok sapkat, mert hideg van es fazom.:) Meg vastag pulcsit, salat, kesztyut, sztem ebbol ki kell noni azert idovel, hogy jaj nem veszek fel sapkat mert elrontja a hajam meg bena meg mittudomen.:)

    VálaszTörlés
  13. én imádom a sapkákat, kalapokat:D írta más is, de szerintem akkor neked is a fülmelegítő a megoldás:) jól néznek ki és meleg is nagyon

    VálaszTörlés
  14. szerintem olyan nincs, h nem áll jól egy sapka! hogyne állna jól! :] biztos, h jól áll neked is. én nem tudnék sapka nélkül létezni télen, rengeteg sapim van, és mostanában új hóbort a kesztyűk :]

    VálaszTörlés