2011. október 26., szerda

Asos rendelés

Megint nagy leárazások voltak / vannak asos-on és ingyenes szállítás folyamatosan, úgy döntöttem rendelek megint pár dolgot :) Sajnos a ruhákkal nem volt eddig szerencsém, még is rendeltem egyet, ami nagyon nagyon megtetszett, de nem lett jó rám :( Úgyhogy Ő eladó sorba is került, ha valakit érdekel, szóljon. A többi viszont nagyon tetszik.



Asos Leopard Clutch: 25 Ł helyett 12Ł


River Island virágos fülbevalók : 7Ł helyett 4,5Ł


Asos szoknya : 15 Ł helyett 6Ł

Ez pedig a ruha, ami nem lett jó rám ( S-es, UK8-as )


Szoktatok rendelni innen?

2011. október 20., csütörtök

e.l.f. krémpirosítók

Nemrég megint ingyenes szállítás volt és egy ajándék ecsetet is kaptam :) Nagyon megtetszettek ezek a krémpirosítók, kettőt rendeltem meg, a Heart Breaker és a Flirt árnyalatot.


 Heart Breaker, Flirt 

Első ránézésre kicsit fura volt, hogy elég nagy, amiben vannak a pirosítók, mármint a kocka rész, szerintem elhagyható lenne és akkor kis helyen is elférne maga a pirosító. Ezt leszámítva egyszerű, de nem gagyi a csomagolása és jól látszik a pirosító színe.
Ha már a színeknél tartunk, szépséges mindkét szín nagyon, a Flirt egy gyönyörű rózsaszín, erre is számítottam, de a másik sajnos kicsit csalódás volt, mert a Heart Breaker-t barackosabbnak gondoltam :(
Állagukat tekintve mondhatni teljesen másmilyenek, mint az eddigi krémpirosítóim. Nem igazán tudnám behatárolni, krémesek, de még is púderes hatásuk van és egyáltalán nem fénylenek. Úgyhogy akinek ez volt a problémája a többi krémpirosítóval, ezt bátran ajánlom. Felvitelük nekik is ujjal a legegyszerűbb számomra.
Tartósságukat tekintve kb. 5-6 óra múlva is még szépen látszottak. Az áruk 6,50 Ł, nem tudom mennyi most pontosan a font, de szerintem átszámítva 2000 Ft körül lehet a pirosító darabja és ezért 15 g-ot kapunk.


Heart Breaker, Flirt 
Van kedvenc krémpirosítótok?:)

2011. október 16., vasárnap

Essence colour&go körömlakk - Icy princess

Timinél pillantottam meg ezt a lakkot és rögtön tudtam, hogy kell! :)
Imádom színét, a felvitele könnyű ( az essence multi dimension lakkokkal megszenvedtem eddig ), egy rétegben is szép, de azért felvittem két réteget. Pár helyen kicsit megkopott így a harmadik napra, de a legtöbb körmömön  alig látszik. Az ára 350 Ft volt, mindenképp megéri :)



2011. október 15., szombat

Kedvenc sminktárolók

Vannak még rózsaszín műanyag fiókos tárolóim, de őket már ismeritek más blogokból. Az itt látható polcos állvány mellett van egy másik szekrény, annak a tetején meg benne tartom még a cuccaimat, ők pedig a kedvenc tárolóim :)






Első kettő a Müllerben kapható, a harmadikat pedig hobbiboltban vettem, gondolkozom azon, hogy majd kicsinosítom kicsit :)

És a végére egy más téma: Tegnap voltam fodrásznál, igazából csak a formáját akartam felfrissíteni meg kicsit vágatni a végéből, de mondta a fodrász, hogy muszáj többet vágni, így végül elég rövid lett :( Sajnálom eléggé, megszoktam a hosszű hajat és szerettem nagyon, remélem hamar megnő :D
Kép még nincs normális, de majd ha lesz megmutatom Nektek is :)

Nektek milyen a kedvenc smink tárolótok?

2011. október 13., csütörtök

S-he körömlakk - 020

Már egy ideje terveztem a S-he körömlakkok kipróbálását, kettőre le is csaptam múltkor. Az egyik egy szépséges barack, a másik egy pink árnyalat.
A barack színűt próbáltam ki először, sajnos azt kell mondanom, hogy csalódnom kellett... Pedig olvastam jót is a S-he lakkokról és annyira szép színekben kapható...

Először is ahogy nyitottam ki, a kocka teteje a kezemben maradt. Ugyan vissza lehetett rá rakni, de aztán meg attól féltem, hogy megint leesik, ahogy lakkoztam a körmeimet. ( A belső kerek része nagyon kicsi, nehezen ment volna úgy a lakkozás )


A következő, hogy szerintem vékony az ecsete, így nem annyira könnyű a felvitele. Maga a szín egy rétegben alig látszik, kettőben kicsit jobb, de még az is elég halovány, három rétegben kezdett "normális" színt felvenni. ( nagyon rég nem kellett három rétegig elmennem )


          2 réteg                                                                             3 réteg

Már pár órával később elkezdett pár helyen lejönni a körömlakk ( alap és fedőlakkot is használtam ), másnapra pedig itt láthatjátok, hogy nézett ki :

( Kép minőségért bocsi, este volt csak időm lefotózni, lényeg látszik így is )

Az árára sajnos nem emlékszem pontosan, de szerintem 7-800 körül volt, nem éri meg egyáltalán.

Nektek mik a tapasztalataitok a S-he lakkokkal?

2011. október 12., szerda

Manhattan szájfények

Mostanában sikerült négy Manhattan szájfényre szert tennem, most őket fogom megmutatni nektek. Kettőt még nyáron vettem, a másik kettőt az elmúlt 3 hétben.
Két High Shine, egy Cherry Lips és egy Water Flash szájfényről van szó. Őszintén szólva régebben nagyon szerettem a csillogó szájfényeket, de már egy ideje inkább mattot használok, azonban most a négy közül három csillogó. Az akciós termékek között leltem rájuk, megtetszettek, gondoltam beújítom őket :)


Csomagolása mindegyiknek másért tetszik. A High Shine egyszerű, de még sem gagyi, a Cherry Lips-en a szívecske cuki :D, a Water Flash pedig ezzel a kémcső megoldással nem hétköznapi.
A High Shine szájfények ecsettel rendelkeznek, ez a kedvencem, szerintem ezzel a legegyszerűbben felvinni a szájfényt. A másik kettő applikátoros. A Cherry Lips-nél ezen kicsit meg is lepődtem, arra számítottam, hogy tubusos lesz a vége.
Az illata mindnek fincsi, de nem annyira erős, a High Shine-é a kedvencem.
A színűket imádom, talán a High Shine 53W ( olyan rossz, hogy nem adnak nevet nekik :( ) kicsit halovány, de a többi... Cherry Lips egy halványabb pink, a Water Flash erősebb, a High Shine 45B pedig gyönyörű ( nem erős ) piros. A High Shine szájfények kifejezetten csillogósak, a Cherry Lips diszkrétebb.
Mindről elmondható, hogy könnyű a felvitelük, nem ragadnak és szájfényhez képest elég tartósak.
Összességében örülök, hogy megvettem őket, főleg féláron, 600 Ft körül volt mindegyik. ( A Water Flash-hez volt kuponom, a többi le van árazva a DM-ben )


Lentről felfelé : Manhattan High Shine 52W, 45B, Cherry Lips 54F, Water Flash 46D

Szeretitek a Manhattan szájfényeit?

2011. október 9., vasárnap

Glamour napok

Péntek délelőtt vágtam neki a shopping körutamnak :) Először voltam az Allee-ba, aztán Corvin és Europeum. Szerencsére nem voltak még sokan, elviselhető volt így. Farmert, felsőket, csizmát, csini ruhát szerettem volna venni mindenképp, ebből az első három sikerült, a ruha sajnos nem :( Vagy nem állt jól felvéve, vagy nem volt méret. Tallyban még kabátot is szerettem volna, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy az alacsony termetemhez nem áll jól a hosszú ballonkabát. Volt egy szőrös nyakú kabát, amin nagyon gondolkoztam, de végül otthagytam. Vajszínűt nem akartam, a fekete meg nagyon fekete volt :D Mármint a szőr is fekete volt rajta és az nem tetszett úgy, barnával jó lenne.
Amit sajnálok még, hogy az Orsay-be elfelejtettem benézni, de szerintem ma már nem fogok visszamenni. Meg a New Yorkerben volt egy nagyon szép karkötő, bevittem a ruhákkal együtt a próbafülkébe és csak később jutott eszembe, hogy ottmaradt és nem vettem meg :D

És akkor most nézzük a zsákmányt :) ( eredeti árakkal )


Tally Weijl



farmer - 6995 Ft
karkötő - 1795 Ft
blézer - 7595 Ft

New Yorker



bokacsizma - 7990 Ft
felsők - 890 Ft, 3490 Ft
szoknya - 1990 ft

Mango



farmer - 7995 Ft
felső - 4995 Ft

Müller





sminktároló - 2390 Ft
John Frieda hajpakolás - 595 Ft
John Frieda hajápoló csodakúra - 2290 Ft ( annyi jót hallottam a John Frieda termékekről, úgy gondoltam itt az ideje kipróbálni )

Douglas





Christina Aguilera by Night parfüm ( ehhez van DM-es kuponom, úgy gondoltam itt az ideje megszagolni és nagyon megtetszett, de a Douglasban olcsóbb és úgy is 25% kedvezményem volt, ezért ott vettem meg végül ) - 4790 Ft
I love... tusfürdő - 1290 Ft

DM



Manhattan szájfény - 1200 Ft
L'oreal sublime mousse hajfesték ( kíváncsi vagyok milyen lesz, eddig a perfect mousse-t használtam ) - 1799 Ft

Ti voltatok Glamour napozni? Miket vettetek? :)

2011. október 6., csütörtök

e.l.f. körömlakk - passion pink

Remélem nem unjátok még a körömlakkos bejegyzéseket, sajnos most nem is nagyon tudok mást ( pedig nagyon szeretnéék ), mert lebetegedtem és pluszba kijött sok csúnya kiütés az arcomon :(

Na de nézzük ezt a körömlakkot. Ő az első e.l.f. körömlakkom. Kicsit más színre számítottam a honlapon lévő minta alapján ( igen, tudom, utána nézhettem volna máshol :D , de ezt már csak gyorsan bedobtam a többihez, amit rendeltem ), de így is nagyon szép, pink arany fénnyel.
A felvitele könnyű, szép egyenletes lesz, egy rétegben szerintem nem elég, de két rétegben nagyon szép. Igazából két kis gondom van vele. Az egyik, hogy nem szárad túl gyorsan, sikerült is belenyúlni az kisujjamon lévő körmömbe. A másik a körömlakkos üveg teteje, ez a téglalap alak nagyon nem áll kézre.



Próbáltátok már az e.l.f. körömlakkjait?

2011. október 4., kedd

Szeptemberi kedvencek

Megmondom őszintén az előző hónap kedvenceit még mindig sokat használtam, valamint elfeledett cuccokhoz nyúltam vissza, de azért van pár újdonság is :)


Escada - Ibiza Hippie : Imádom az Escada gyümölcsös parfümjeit, de amit most lehet kapni nem tetszik annyira, ezért úgy döntöttem rendelek régebbit neten. Mások véleménye alapján a illatgardróbtól rendeltem és minden rendben volt, a parfümöt pedig imádom!


A Nyx pigmentjei kicsit feledésbe merültek nyáron, de mostanában újra elkezdtem használni őket, gyönyörűek még mindig :D

A másik feledésbe merült termék az Avon gél állagú tusa. Őt valahova sikerült el is kevernem, de most, hogy újra megvan, a vízvonalra őt használtam mostanában mindig, egyik legjobb!


Hétköznapi sminkekhez sokszor használtam az essence barnás szemhéjpúdereit ( shooting star és dress to impress ) és a Max Factor smooth effect alapozóját.


A Manhattan Cherry Lips szájfényt nemrég vettem ( le van árazva a DM-ben 650 Ft-ra ) és nagyon megszerettem. Diszkréten csillog, szép a színe, nem ragad és szájfényhez képest tartós szerintem.

A Balea dinnyés ajakápoló annyira cuki, nem hagyhattam ott. Az illata isteni és tényleg jól hidratál, egyedül az ízével nem vagyok kibékülve, nem édes :D


Végre megvettem az alapozó lakkot is, könnyebb rá a körömlakk felvitele és tartósabb.


Csalódás:

Essence új pirosító ecsete. A régit imádom, kedvenc ecseteim közé tartozik. ( sajnálom, hogy nem sikerült már hozzájutnom még egyhez, amikor nemrég le volt akciózva :( ) Az újhoz is szép reményeket fűztem, de sajnos nem vált be. Nem elég tömött és nem veszi fel rendesen a festéket.


+ cukiság

Baviphat almás éjszakai krém :)


+ zene

Egyszerűen gyönyörű ez a szám! Imádom!



Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)