2011. szeptember 27., kedd

Egy-két információ ( interjú, blog sale )

Sziasztok! Ez a hetem elég sűrű, de remélem azért majd szolgálhatok pár bejegyzéssel. Addig is ma este 6-tól 8-ig hallgathattok online, a Radio Oranzs jóvoltából :) Ezúton is köszönöm a meghívást.
Facebookon pedig feltöltöttem új termékeket a sale mappába és folyamatosan bővülni fog :)
Szép napot mindenkinek!

2011. szeptember 24., szombat

Csillogós körömlakk eltávolítása egyszerűen - tapasztalatok

Az előző bejegyzésemben írtam, hogy az az egyetlen gondom a csillámos fedőlakkokkal, hogy nehéz eltávolítani őket. Eddig legtöbbször csak egy-egy körmömre raktam, de mostanában párszor kipróbáltam minden körmömön és így végképp "kimerítő" volt az eltávolítása.
Most kipróbáltam azt a módszert, amiről Timi írt a blogjában ( kösziii ) és szerintem szuper, bár elsőre nem lett tökéletes, de sejtem miket kell jobban csinálnom következőre.

Amik kellenek hozzá:

- körömlakklemosó
- vattakorongok ( félbe vágva )
- folpack vagy ezüst fólia


Teljes bejegyzéshez katt:

2011. szeptember 20., kedd

Essence nail art twins - Chuck & Blair

Amikor először megláttam ezeket az "iker lakkokat" legszívesebben mind a négy variációt elhoztam volna, de végül első vásárlásra kettőre csaptam le, most ebből láthatjátok az egyiket.
Egy alaplakk és egy hozzá passzoló fedőlakk alkotja az "ikreket". A lakkok neve nagyon ötletes, ez éppen a Gossip Girl című sorozat szerelmespárja.
Ritkán szoktam kékkel festeni a körmeimet, de ez a szín nagyon megtetszett. ( a lila kombináció a másik amit megvettem )
Az alaplakk már egy rétegben is szép, könnyű a felvitele. A fedőlakk csillámjait van, hogy nem sikerül nagyjából egyenletesen eloszlatni, de azért lehet "trükközni" és már egy vonással is elegendő csillámot tudunk felvinni. Az egyetlen problémám, hogy nehéz lemosni ezeket a fedőlakkokat. Van az essence-nek a nail art körömlakklemosója, de nekem azzal sem megy könnyebben. De ez nem tud eltántorítani, mert imádom a csillámos fedőlakkokat :D




Nektek megvan valamelyik páros lakk ? :)

2011. szeptember 15., csütörtök

Sleek pirosító és pout polish

Ők voltak az első Sleek termékek, amiket beszereztem ( meg egy kontúr készlet, de arról majd külön ).
A pirosító egy gyönyörű rózsaszín, ami a Pixie Pink névre hallgat, a pout polish pedig az Electro Peach.


Teljes bejegyzéshez katt:

2011. szeptember 14., szerda

Max Factor és Nyx krémpirosítók

Mostanában megkedveltem a krémpirosítókat, gondoltam megmutatom nektek is:)

A Max Factor négy árnyalatban kapható, nekem a soft cardinal és a soft candy van meg, Nyx pedig 12 árnyalatban, amik közül elég nehéz volt választanom, végül a Glow árnyalatot rendeltem meg.


Csomagolásukat tekintve hasonlóak, annyiban különböznek, hogy a Max Factor tetejét tekerni kell kinyitáshoz, a Nyx-et pedig fel kell hajtani. Méretüket tekintve látszik, hogy a Nyx sokkal nagyobb.

Színe mindkettőnek erős, kevés is elég belőlük. Állagra nekem a Nyx jobban tetszik, mert lágyabb és így könnyebb a felvitele is. Próbálkoztam ecsettel is felvinni őket, de nekem valahogy az ujjammal egyszerűbbnek bizonyult. Tartósságukat tekintve mindkettő sokáig bírja, én szoktam azért púderrel fixálni őket.
Összességében nekem mindkettő tetszik, de a Nyx-ért többet szoktam nyúlni. Valószínűleg ez az árnyalata miatt is van, egy természetesebb szín, amit a hétköznapokon többet használok.
Ami még nagyon jó, az ára. A Nyx-et 6 dollárért rendeltem ( természetesen plusz postaköltség ), a Max Factort pedig 3500 Ft-ért tudjátok megvásárolni, de szoktak lenni akciók.

Nyx - Glow, Max Factor - soft cardinal, soft candy

Szeretitek a krémpirosítókat?

2011. szeptember 6., kedd

Rimmel I love lasting finish Hot Shot + Essence fedőlakk

Az előző bejegyzésben említettem már őket, most láthatjátok is :)
A Rimmel körömlakkot van amikor egy "vastagabb" rétegben is sikerül szépen felvinni, de néha kicsit csíkos lesz egy rétegben, úgyhogy most két rétegben láthatjátok. Egyébként szerintem könnyű a felvitele ( ma próbálkoztam újra egy Essence multi dimension lakkal és nekem azt egyszerűen nem sikerül szépen felvinni, le is mostam végül ), gyorsan szárad és gyönyörű a színe.
A fedőlakknak pedig nagyon tetszik a csillogása.




Van ilyen Rimmel lakkotok? Szeretitek? Gondolkozom még más színek beszerzésén is :)

2011. szeptember 2., péntek

Augusztusi kedvencek

Először is sajnálom, hogy augusztusban nem sok időm volt blogolni, de hát nyár... :)

És akkor a kedvencek:


A nagy melegben napközben ha kimerészkedtem nem nagyon sminkeltem, max szempillaspirál ( Essence smokey eyes általában, még mindig a legjobb! ), pirosító ( rákattantam az élénkebb rózsaszínre, Nyx -Pinky ) és ajakfilc ( ebben a hónapban legtöbbet az Essence Let me in rose ajakfilcét használtam, sajnos ez a legkevésbé tartós szerintem, de a színét imádom ). Esténként pedig BB krémet ( Missha Perfect Cover ) használtam és legtöbbször a Smokey palettával csináltam meg a szememet.
Körömlakkok közül teljesen beleszerettem a Rimmel rózsaszínjébe ( Hot Shot ) és az Essence egyik "speciális" fedőlakkjába. ( biztos én vagyok a vak, de nem találom rajta a nevét :D )
A hajamra régebben is használtam a Gliss Kur express hajregeneráló balzsamát ( száraz, töredezett hajra ), aztán feledésbe merült, de most megint szinte mindig azt használom, imádom! A csokis maszkról pedig biztos hallottatok már sok jót, én is csak megerősíteni tudom azokat :)

Csalódás:

Alverde folyékony arc- és szájpirosító: Az üvegcsében gyönyörű a színe, rajtam viszont kb semmi. Persze lehet küzdeni kicsit és több rétegben lesz valami színe, de azért többet vártam tőle :(



+ zene

A nyár kiváló estéinek és reggeleinek emlékére...






Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)