2011. augusztus 30., kedd

Urban Decay Preen Shadow Box

Már egy ideje szerettem volna kipróbálni ezt a márkát és Edit, akitől már vásároltam azelőtt - és nektek is bátran ajánlom - írt nekem még májusban, hogy van ilyen terméke, én pedig rögtön le is csaptam rá :)

A paletta hat gyönyörű szemhéjpúdert és egy fekete szemceruzát tartalmaz, valamint volt még hozzá egy szemhéjalapozó, amiről itt már írtam, hogy sajnos nekem nem vált be, ezért meg is váltam tőle.


Csomagolása dizájnos, nekem nagyon tetszik a pávás minta. A paletta ( és mellette a szemhéjalapozó ) egy fekete bársony dobozban volt, sajnos sikerült elkevernem pár képet, így arról már nincs.
Az egész pedig egy átlátszó műanyag dobozban, aminek a hátulján is rajta voltak a színek a nevükkel és az összetevők. Plusz infó, hogy nem tesztelnek állatokon.



Belül is nagyon cuki a doboz és egy tükör is található benne. Mindegyik szemhéjpúder szuper pigmentált, állaguk kicsit krémes. A színek gyönyörűek, egyedül a "Snatch" ami kevésbé tetszik, mert abban vannak nagyobb csillámok, amik eléggé potyognak felvitelkor. Az abszolút kedvencem pedig a kék, csodaszép, de a két másik barnásról is elmondható ugyanez.
A szemceruza is nagyon jó, puha, szépen fog, tartós és "igazi" fekete színe van.
A paletta ára 4000 Ft körül volt postaköltséggel.


Nektek megvan ez a paletta? Vagy másik Urban Decay? Mi a véleményetek róla? :)

2011. augusztus 24., szerda

Díj - Top 10 Award

Négy kedves bloggerinától is megkaptam ezt a díjat ( remélem nem hagyok ki senkit ). Köszi Dia, Sunny, Olcsi, Sunflowermakeup :)


A kedvenc termékeim ( biztos kihagytam valami fontosat :D ) :

Essence smokey eyes szempillaspirál
Missha Perfect Cover BB krém
Manhattan soft mat loose púder
Nyx pirosítók ( peach, pinky főleg )
Max Factor körömlakk - disco pink
Astor & Max Factor ajakfilc
Avon gél állagú tus
Coastal Scents Smokey Paletta
Makeup Academy rúzs

És a 10 bloggerina, akiknek adom a díjat:

http://livinpretty.blogspot.com/
http://www.crystalmakeupstudio.com/
http://lovetheheels.blogspot.com/
http://kissandlips.blogspot.com/
http://makeup-lounge.blogspot.com/
http://pannahopemakeup.blogspot.com/
http://sminkkel.com/
http://suzythemakeupmaniac.blogspot.com/
http://lumenablog.blogspot.com/
http://katiebeauty.blogspot.com/

2011. augusztus 20., szombat

Napi smink - Naplemente

Régebb óta terveztem egy ilyen sminket, most végre meg is csináltam :)




Használt termékekért katt:

2011. augusztus 18., csütörtök

Napi sminkek - You Rock! + lila

Mostanában ha gyors sminket akarok készíteni, a kedvenc kombinációim a MUA szemhéjpúderrel készülnek. Az egyik ilyen párosítás a you rock! paletta vajszínű szemhéjpúderével. Sajnos a képen nem igazán látszik, a szürke résznek gyönyörű kékes fénye van élőben.



Ez pedig egy lilás smink volt, a Coastal Scents Smokey palettával:


Használt termékekért katt:

2011. augusztus 13., szombat

New Yorker shopping

Érdemes benézni a New Yorkerbe, óriási leárazás van. Olvastam Lillusnál, hogy 290 Ft-ért vett inget, ahol én voltam ( Vörösmarty tér ) nem láttam ilyeneket, csak pár öv meg hajpánt volt 290-ért. Viszont már 890 Ft-tól lehet felsőket venni és nagyon sok minden van 1500 Ft-ért.


( ebből volt lilás is, de nem volt már méret:( lehet elnézek másikba, hátha )




Vettetek mostanában valamit a leárazásokon?:)

2011. augusztus 12., péntek

Max Factor max effect mini körömlakk - Diva Violet

Szerintem írtam már, hogy nagyon szeretem ezeket a körömlakkokat, tegnap egy szépséges világoslilával festettem ki a körmömet :)



Nektek van ilyen Max Factor körömlakkotok? Szeretitek? :)

2011. augusztus 10., szerda

Egy kis vásárlás

Pár napja terveztem már egy kis vásárlást, de sajnos mindig közbejött valami. Tegnap viszont volt egy találkozóm "BB Andival" az Allee-ban és utána körülnéztem :)


Teljes bejegyzéshez katt:

2011. augusztus 5., péntek

Júliusi kedvencek

Ajj már augusztus van, nagyon gyorsan telik az idő :( Július legmeghatározóbb élménye a Hegyalja Fesztivál volt. Tavaly nem voltam egy fesztiválon sem, ez az idei kicsit érdekesen alakult, majdnem visszamondtam, de nagyon örülök neki, hogy nem. Nagyon jó volt és meglepően jól bírtam pár kissé kellemetlen körülmény ellenére. Utána nagyon fura volt itthon lenni, megszoktam, hogy folyton ott van körülöttem sok ismerős és azt is, hogy nem egyedül lakok egy szobában, meg az egész annyira jó hangulatban telt. Múlt hétvégén pedig Balatonon voltam családdal, de sajnos sikerült rossz időjárást kifogni.
Na de nézzük a kedvenceket :)



Avon hajvégápoló szérum : Egy ideje elfelejtkeztem róla, de most megint elővettem. Próbáltam már többféle hajvégápolót, ez vált be legjobban, az illati pedig isteni :)

Fruttini ananászos & H&M Hello Kitty Fruits testpermet : Imádom őket! Nagyon jól felfrissítenek a melegben és nagyon finom illatuk van.


essence you rock! és Coastal Scents Smokey paletta : Őket használtam legtöbbet az elmúlt hónapban, utazáshoz is tökéletesek, kis helyen elférnek és jól kombinálható színek vannak bennük.


Nyx krém pirosító - Glow : Már egy ideje megvan ez is, meg két Max Factor krém pirosító, de csak mostanában kattantam rá.

Manhattan Hot Summer shimmer powder : Ezt még tavaly vettem, gyönyörű highlighter.

MAC fluidline - Black Track : Új kedvenc. Biztos hogy fogok belőle venni normális kiszerelést, miután elfogy ez a minta.


Max Factor és Astor ajakfilc : Nagyon megszerettem az ajakfilceket, könnyű viselet és tartósak. Ezért előszeretettem használtam őket, főleg a fesztiválon, de amúgy is mostanában sokszor nyúlok utánuk.

+ kajaaa :D Balatonon ez volt a menü salátával és burgonya krokettel. Kicsit hosszadalmas megcsinálni a nyársakat, de isteni!


+ zene : Rég nem hallgattam, aztán egyik barátnőmnél ez ment és újra rákattantam, csak a szám címe nem akart eszembe jutni, de Lora segített :)




Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

2011. augusztus 4., csütörtök

Rimmel Day 2 Night szempillaspirál

Kíváncsiak vártam mit tud ez a szempillaspirál. Az ötlet szerintem nagyon jó, ha jól tudom más ilyen jellegű spirálokat is lehet kapni, én még nem próbáltam. Csak a L'oreal két lépéses spiráljait használtam, de ott mindkét felét kellett használni az eredményhez, itt külön-külön is megállják a helyüket.


Amit írnak róla : " A kettős kefének köszönhetően egyszerre dúsít és hosszabbít. A természetes hatásért a fekete kupakot tekerje, a drámai hatásért a rózsaszínt. "

Teljes bejegyzéshez katt: